Izabell 90 kérdése:
3 nap mulva eljön a kiírt időpontom és annyira fájnak a testem minden részeiben az izmok h aludni is alig tudok! Volt valaki így? Mit tudott tenni ellene? Első babámat várom!
Figyelt kérdés
Nem merek inni magne b6 ot mert az orvos mondta h azt már ne de kálciumot néha szoktam inni de viszont azt sem merek sürvebben!#izomfájdalom #kálcium! Magne b6
2013. júl. 28. 05:45
1/3 anonim válasza:
En is igy voltam! Alig birtam mar mozogni, mindenem tele volt vizzel...stb...nekem egyetlen dolog segitett: a meleg zuhany! Az mindig enyhitett mindent. Relaxalt, konnyitett a fajdalmaimon. Mikor eljott a vajudas ideje igy jottem ra, hogy ez mar nem csak "fajas" itt-meg ott - mert akkor mar nem segitett a meleg-forro zuhany.
Kitartas! Mar nemsokara itt lesz a Kicsid!
2/3 anonim válasza:
kitartás, már nem kell sokáig "szenvedned" :)
nekem zárt volt végig a méhszájam, szóval én bele is ültem a kádba, egy kellemes meleg fürdőre :) meg sokat-sokat pihentem, mert ugye szülés után nem igazán lesz rá alkalmad, használd ki amíg lehet :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Eddig nem mertem melegvizbe ülni mert mondták h az nem tesz jót mert beindíthatja a szülést langyos vizben fürödtem,de igy h holnap van a kiírt időpontom már teljesen mindegy csak ne fájjon!! :D
2013. júl. 29. 05:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!