Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hetem van a kiírt dátumig,...

1 hetem van a kiírt dátumig, hogy lehet felkészülni egy 4 kg feletti baba megszülésére?

Figyelt kérdés

2013. júl. 2. 12:06
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Gátmasszázs, kezdj el homeopátiás szereket szedni (caophyllum, cimicifuga) ezek segítenek a gát körüli izmok ellazulásában is. Bár már egy pár hete el kellett volna kezdened ezeket. Azért könnyű szülést!
2013. júl. 2. 12:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Pár hete iszom a málnalevél teát, remélem azért az is segít...

Gátmasszázsra milyen olajat vagy krémet kell használni?

2013. júl. 2. 12:10
 3/8 anonim ***** válasza:
Én egy hónapja szültem a 4400grammos fiamat mindenféle különösebb felkészülés nélkül. Ha tényleg nagy babád lesz, akkor úgyis a doki fogja eldönteni, hogy hagy spontán szülni, van-e elég helye vagy inkább nem kockáztat. Amúgy semmivel sem könnyebb vagy nehezebb, mint egy kisebb babát megszülni, bár viszonyítási alapom nincs, de nekem simán ment a 160cm-es magasságommal...
2013. júl. 2. 12:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát fenn áll a császár veszélye, de csak a mérete miatt, minden más szempontból rendben vagyunk..
2013. júl. 2. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem kell extra felkészülés rá, mondjuk nekem esélyem sem volt rá, mert végig azt mondták, hogy 3500 g körüli lesz a lányom. Kicsit mind meglepődtünk, hogy végül 4200 g volt, mikor kibújt. Tágulni úgyis kitágul az ember, az hogy icipicit nagyobbra, az már részletkérdés, ha meg nem megy, akkor meg úgyis ott a császár, ha úgy látja a doki. Szerintem emiatt ne parázz. Nekem pl segített a doki kinyomni, mert az utolsó nyomásnál belekönyökölt a hasamba, és együtt nyomtuk ki a babát, és ezt a nagyobb babát szülőktől sorra hallom, hogy nekik is így segítettek...
2013. júl. 2. 13:06
 6/8 A kérdező kommentje:
hát én is hallottam már hogy a szülésznö könyökölt a hasba hogy kisikerüljön nyomni a babát, de azért ez nem olyan biztató... ez az elsö szülésem, még egy hetem van a dátumig és már most 4kg a drágám
2013. júl. 2. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 4 kilóra tippelték 39 hetesen, aztán végül 3650-nel született, szóval egyrészt nem biztos, hogy olyan nagy, másrészt szerintem se kell különösebb felkészülés. Kijön majd szépen :)
2013. júl. 2. 14:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
4100gr-al született a harmadik fiam. 4òra alatt lett meg, bár a dokim nekem is belekönyökölt a hasamba, és így secc perc alatt kibújt. Én is kicsi vagyok, 163cm és 46kg-val kezdtem a terhességet. Még a dokim is meglepődött, hogy úristen magában hogy lehetett ekkora baba. Lehet nem lesz olyan nagy. Könnyű szülést.
2013. júl. 2. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!