Mit tegyek, ha az orvosom most szólt, hogy ő elutazik a kíírt időpontom előtt!?
Nagyon kellemetlen.
Eddig hozzá jártam, a nagybátyám jó ismerőse, többször beszélgettünk azokról a dolgokról ( hogyan szeretnék szülni stb. ) amikről az ember csak a saját "fogadott" orvosával beszél meg az ember. ( írásban, igaz nem kértem fel, de gondoltam, ha az elejétől minden vizsgálatot ő felügyelt és hát nem kevés pénzt hagytam már ott, akkor nála is szülök.)
Múltkor meg akartam kérdezni, hogy mégis mennyi nála egy szülés és akkor csodálkozva mondta, hogy hát ő pont elutazik egy nappal előtte!
Nem tudom mit tegyek, szerintem előbb megszületik a babám, de ez nem 100%, császárt élből elutasítom, de van rá esély, mert nagy a babám már most 32 hetesen (2200 gr, fiú).
Hiába fogadok szülésznőt, azért az orvos is fontos lenne (főleg, ha császár lenne a vége).
Van valami jó ötletetek?
Ez tényleg kellemetlen, de nem kell megijedni.
Keresned kell egy új dokit, és ha már az akihez eddig jártál elutazik , nyugodtan beajánlhatna egy dokinak akiben megbízik.
Ennyit az edig eltett pénzért megtehet.
Nekem nincs magándokim, de eléggé furcsállom, hogy mindannyian más orvosra lesztek bízva. :)
Az ügyeletes orvos is elvégzi a munkáját, amiért megfizetik.
Nekem nem volt fogadott orvosom, mert itt nem lehet megfogadni a nődokit. Császárral szültem a kisfiamat, és egy rossz szavam sem lehet. Az ov prof operált, mert komplikáció lépett fel.
Olvastam, hogy van aki azt sem tudja mi történt vele. Én végig tudtam, mindig mondta, hogy most éppen hol tart a művelet.
Mindenkinek az az érdeke, hogy a babával is és Veled is minden rendben legyen.
A császárt pedig ne utasítsd el. Nem jókedvből csinálják. Lehet, hogy a babád élete múlik rajta.
Az császár elutasítása a programozott császárra vonatkozott.
Tehát, azt is oprciónak "felkínálta", hogy még mielőtt elutazik megcsászároz, ha én kérem...
Isten ments, hogy csak jókedvemben utasítsam el. Ha kell, hát nyisszantsanak, de ha nem muszáj, akkor nem.
Utolsó vagyok.
Így voltam én is. Inkább vágjanak fel, minthogy bármi baja lett volna a kisfiamnak.
Én végig paráztam attól, hogy kinél fogok szülni, mert csak egy dokit ismertem. Túlhordás miatt befektettek, és akkor már azt mondtam, hogy teljesen mindegy kinél szülök, ha probléma lesz, akkor az mindenképpen előjön. Ahogy írtam, ne félj, mindenkinek az a z érdeke, hogy renben legyenek a dolgok.
Sok sikert!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!