Szemölcs? Vagy mi? A nemi szervemen. Mit kezdjek vele?
Ecsetelés? Mivel?
Ahogy a 6-os is írta, sok minden lehet. Ahhoz hogy megmondják mi látni kell. Ha esetleg nem kapsz pár napon belül időpontot mond meg miért szeretnél menni, mert tényleg lehet, hogy ártalmatlan, de lehet, hogy tényleg olyan amit minél hamarabb kezelni kell és hogy hogyan az sem mindegy már neked így a vége felé.
2016. jan. 7. 13:05
12/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
Hát majd 10 éve nem szexeltem mással :P :) meg az uram sem. Pont ezt mondtam. Amikor amolyan "szbadosabban" szingliztem, akkor nem volt semmiféle nyavalyám, most meg tessék. :P
Ha nem volt mással szex, akkor jó esetben valamilyen ártalmatlan növendék, ami a szülésig nyugodtan ott is maradhat, hacsak magától el nem tűnik. Nem érdemes parázni rajta.
2016. jan. 7. 13:26
Szia! 4 éve van condylomám. 6 éve vagyunk együtt a férjemmel 5 éve házasok. Egy strandolás után kb. 3 héttel vwttem éazre a kis szemölcsöket. Akkor teszteltem pozit is. 2-szer lézerezték. Moat 5 hónapja szúltem és most is lel3zereztettem, merr a multkori után maradz egy. Mind a két gyermekemet simán szúltem. Ja, a férjem volt az első az életemben ;) ő meg nem megcsalós típus. Kitartást! Boldog babavárást :)
2016. jan. 7. 13:50
15/18 A kérdező kommentje:
14-es köszikösziköszi!!!!!! Ez jól esett.... :3 :)
"Gyerekeknél jellemzően más szemölcsök szoktak előfordulni, nem hpv, valószínűleg ez történt ebben az esetben is."
10-es,
az volt az első, hogy tipologizálták. HPV 6.
Kérdező!
Nyugi, a "szakmabeli" nem szakmabeli. A hpv-nek ezt a fajtáját simán elkaphatod nem nemi úton is, ráadásul a lappangási idő nagyon hosszú is lehet, s jellemzően csak legyengült immunrendszernél (mint amilyet a terhesség is eredményez) jön elő.
Mindenképpen mutasd meg orvosnak. Könnyen lehet, hogy nem az. De ha az, akkor mindenképpen kezelni kell.
2016. jan. 7. 14:32
Az hogy 10 éve nem voltál mással nem azt jelenti, hogy nem akkor kaptad el. Pont ez sok fertőzés vírus lényege. Lehet, hogy már akkor bekerült a szervezetedbe csak épp most jött elő. Nekünk a párommal egyszerre jött ki (egyikünk sem volt mással előtte), viszont voltunk egy strandon (vidéki kis strand, nem a legtisztább) és az után 1 héttel mindkettőnknek megjelentek a condylomák. Nekem kiégették és szerencsére nem volt sehol máshol (azóta sem jött vissza ez 2006-ban volt) páromnak csak ecsetelni kellett.
Azóta én is szültem 2 gyerkőcöt simán.
2016. jan. 7. 15:31
Sosem mondtam, hogy a vírusokhoz mindenkinek érteni kell, de ha már leírom korrektül, hogy mi a helyzet a hpv-vel, legalább ne legyen már 0%. Nevetséges, hogy annak nem hisztek, aki valóban tudja, hogy miről is van szó. Ez mondjuk számomra innentől kezdve az egész oldal színvonalát is mutatja, mert pár hülye birka pontozza le a helyes választ, hát akkor tényleg érdemes itt tanácsot kérni. Mindamellett szerintem ez nem hpv és ha az lenne akkor sem lenne akkora para, mint ahogy most itt be van állítva. 10 év után pedig senkinek nem jön ki a hpv-je, esetleg akkor ha korábban hordozó volt. Ráadásul az emberek 80%-a kap el valamilyen hpv-t, legtöbbször ki sem derül. Na kérem a 0%-omat. Szevasztok!
2016. jan. 7. 16:23
Kapcsolódó kérdések: