Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes terhes vagyok,...

29 hetes terhes vagyok, második babával, és máról holnapra kijött a nemi szervemen, a nagy ajkakon belül elég vastag visszér. Több is van, de egy nagyon vastag, és kimondottan fáj. Nagyon elkeseredtem, lehet ezen valahogy segíteni, enyhíteni?

Figyelt kérdés
Az elsőnél ilyen gondok nem voltak, most az egyik lábam már hetek óta csúnya visszeres lett, és most itt is. :(
2015. okt. 4. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Dokinak vagy védőnőnek szóltál a lábad miatt?

Enyhítésre nem tudok mondani semmit sajnos,de dokinak mindenképp mutasd meg a visszereidet.

2015. okt. 4. 20:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Lábamon nem vészes igy nem mondtam eddig. Kenem krémmel és hordok rá harisnyát. Jövöhéten pénteken van a következő időpontom a nődokimhoz igy akkor meg is mutatom. De ez a nemiszerves dolog baromi kellemetlen. Még csak egy napja gáz de kivagyok tőle.
2015. okt. 4. 21:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Tudom hogy kellemetlen, beszélni is róla meg meg is vizsgál.. de muszáj. Mindenképp az a megnyugtató ha tud róla és lehet tud valamit mondani rá ami segít.
2015. okt. 5. 06:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Sajnos van ilyen, szoval normalis ez, ami ugyan nem jo, de nem kell megijedned tole. Nem csak nalad alakult ki.

Tobbedik babanal jellemzo es a harmadik trimeszterben. Ugyanolyan visszer ez, mint ami a labakon is szokott lenni. A hormonok okozzak, illetve a baba sulya, ami nyomast gyakorol a kismedencedre. Idealis esetben nem faj, csak csunya es szules utan eltunik gyorsan.

A dokinak mindenkeppen szolj rola, hatha tud valami tippet adni es nem art beszerezni egy kompresszios harisnyat is, mert nagy esely van ra, hogy a labadon is rosszabb lesz meg a helyzet.

Kitartas!

2015. okt. 5. 07:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszi nektek. Harisnyam mar van azt folyamatosan hordom ott ezert is egyszerubb. De egy nemi tajekra nincs ilyen sajna. :) Ma mintha jobb lenne de ugy is erzem. Valami krem letezhet ra ami oda is kenheto?
2015. okt. 5. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!