Vizesedes vagy viszer? Mitöl lehet ez?
Figyelt kérdés
31.hetet töltöm,es sokszor arra ebredek,h faj mindket also labszaram,mintha mazsas sulyok lennenek rajta.nagyon kellemetlen,mar egy oranyi alvas utan is jelentkezik.10 kilonal jarok,elsö terhessegnel ilyenkor 21 kilonal jartam,de nem volt ilyen gond2015. ápr. 3. 15:35
1/1 anonim válasza:
Nekem is szokott ilyen lenni. Úgy érzem néha,mintha vagy 10 km-t gyalogoltam volna egyszerre. Már kb. 1 hónapja ilyen. Nem vettem észre,hogy vizesedne amúgy a lábam. Inkább a kezem,úgy,hogy nem tudom. Gondoltam arra is,hogy mivel nem kicsi terhelést kap,elfárad estére és amikor megpihen végre kijön a fájdalom. Én vasárnap kezdem a 33. hetet. A visszeret látnád,mert az nagyon csúnya is tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!