Ez vizesedés lenne?
Figyelt kérdés
30+4 hetes kismama vagyok. Tegnapelőtt vettem észre, hogy a jobb kezem fel van dagadva. De egész nap folyamatosan. Tegnap este megnéztük a férjemmel, a lábam is fel volt dagadva picit. Első lányommal mikor terhes voltam nagyon vizesedtem, de akkor mindig estére dagadtam fel és mindkét kezem, lábam. Lehet hogy csak az egyik kezem dagad fel? Vizesedés ez egyáltalán? A lábam az tuti vizes. De a kezem?
Köszönöm a válaszokat!
2014. okt. 23. 05:49
1/1 anonim válasza:
Lehet kézen is vizesedni. A biztonság kedvéért mihamarabb jelezd a dokidnak vagy kérj a háziorvostól vér és vizelet vizsgálatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!