Hirtelen elmúlt a vizesedés?
Figyelt kérdés
Pár napja még hatalmasra volt dagadva mindkét lábfejem, azonban 2 napja elmúlt a vizesedés. Ez normális? A kézfejem vizesedik. Magától a vizesedéstől nem aggódok, mivel normális a vérnyomásom, vizeletem. Csak mitől múlhatott el így? Illetve a bal lábfejem enyhén, minimálisan mintha duzzadtabb lenne, de nem szembetűnő, a másik viszont nem. Ez mitől van? Hormonális? 35 hkm2014. aug. 11. 20:55
1/1 anonim válasza:
Hát a vizesedés ilyen...ha többet pihentél, akkor valószínűleg attól múlt el. Lehet,hogy olyan ételt,italt fogyasztottál ami megtartotta, utána viszont kipisilted. Én folyamatosan vizesedek, nekem is vannak "jobb és rosszabb" napjaim, van amikor szinte semmi,máskor mintha elefántlábakon tipegnék...:D Vérnyomást, vizeletet nézess azért amilyen gyakran csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!