Miért mondják azt a nőgyógyászok, hogy max 8kilót lehet hízni terhesség alatt, ha minden oldal 9-12 kilót ír normálisnak, és ha valaki 15kilót hízik, akkor se dől össze a világ? Ez valami új hepp, hogy hogyan cseszegessék a kismamákat?
Dehogynem szoktak!
Azok, akiknek a hányinger csak folyamatos rágcsálásra múlik el. Csak a sós péksüti nem jött ki belőlem, pogácsán éltem a ~10-11. hétig. 5 kg-t jelentett pluszban. Nem cseszett le érte senki. 2. trim végére ~10 kilónál tartottam, a legvége 17 lett és 10 kilóval könnyebben jöttem ki a kórházból.
23-as, nehogy már te döntsd el, hogy mi a példaértékű és mi nem. Kívánok neked egy olyan atom-hányingeres terhességet, amin bazira nem segít a sárgarépa, meg a salátalevél rágcsálása. És, hogy egyáltalán létezni tudj, enned kell, mert különben a napi dolgaidat sem tudod ellátn. Olyan jó, hogy te csak 55 kg voltál a 170 cmhez, gratulálok, hogy bomba csaj vagy és nem is híztál semmit. De ne ítélkezz, amíg nem tudod miről beszélsz. Az ilyentől felmegy az agyvizem.
Valószínűleg én sem hízok 28 kilót, ha nem gyötör a 20. hétig a folyamatos, elviselhetetlen hányinger. Amire, ha nem eszel valami szénhidrátot, akkor addig hánysz, amíg már csak az epe jön. Szóval, majd ha te is végigcsinálod, akkor ugorjál neki úja, és oszd meg velünk, a sok okos gondolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!