Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért szúr az oldalam? Mi...

Fcsenike kérdése:

Miért szúr az oldalam? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
16 hetes terhes vagyok és pár napja szúrt a bal oldalam ma meg a jobb oldalam. Ez nem olyan mint amikor beszorul a levegő ez más és kb. a bordáim alsó részénél érzem. Nem mondom hogy folyton, de sűrűn és elég kellemetlen. Mi lehet ez?

2013. jún. 1. 12:25
 1/2 timtim76 válasza:

Nekem is kb. ennyi idősen jelentkezett szúró fájdalom, de nem ott ahol neked, hanem lenn. Ennek oka a pocak növekedése miatti méh-tartószalagok nyúlása volt, na meg az, hogy többet kellett volna pihennem. A dokim már akkor pedzegette, hogy el kellene menni táppénzre, én persze nem akartam... aztán 4 héttel később amikor már jobban szúrt, és néha már csak görnyedten tudtam menni, egy - egy munkával telt nap után, beláttam, hogy talán tényleg többet kellene pihennem és végül is eljöttem táppénzre. Egy hét alatt elmúltak a tünetek és azóta is minden rendben. Most a 26. hétben járok.

Nem biztos, hogy nálad is ez az oka, de könnyen lehet...

2013. jún. 1. 14:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Mivel én sem tudom, mi lehet a baj így ki tudja. Lehet az amit írtál. Azért jó meghallgatni mások véleményét is. Egyébként én is a méhnagyobbodásra gondoltam. Gondolom helyezkednek a dolgok, ha még nem is nagyon csak egy kicsit..
2013. jún. 2. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!