Egy jó netes táblázatot ismertek, ami mutatja, hogy terhesség alatt melyik hónapig mennyit kéne hízni? Vagy akár van egyénre kiszámolható oldal is?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 09:50
2/6 anonim válasza:
Én a kórházban kaptam erről egy táblázatot.
0-14 hétig: nincs gyarapodás, esetleg fogyás
14-20 hétig: 2-3 kg
20-30 hétig: 4-4,5 kg
30-38 hétig: 2-2,3 kg
39. héttől: a súlygyarapodás megszűnik, esetleg némi súlycsökkenés tapasztalható.
Összes súlygyarapodás: 8-10 kg
Könnyen megjegyezhetően a 12. hét után átlagosan havi 1 kg.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
A 12. hétig 0-2 kilót, onnantól pedig hetente 0,3-0,5 kilót lehet(ne) hízni, de ezek csak átlafértékek!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat. Hasznosak voltak az infók. Én is úgy tudom, hogy kb. 9kg-ot érdemes hízni, csak nem tudtam, hogy oszlik el ez a hízás.
Bertengo.hu oldal is arra jó volt, hogy mutassa arányaiban, de nem erre fogok hagyatkozni, mert alapból alultápláltnak minősít és a minimum hízásnak is 13 kg-ot ír nekem... :S
2013. márc. 29. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!