33-34 hetes kismamik, nektek is feszül nagyon a pocakotok?
Figyelt kérdés
Egyre jobban feszül a hasam,néha úgy érzem majd szét csattan.A bőröm is feszül szinte fáj,néha nyilalgat a mellem alatt.Múlt héten voltam dokinál,minden rendben van a méhemmel és a babával is,ez zavar egyre jobban ,mert elég kellemetlen. A béres magnéziumot szedem,de nem érzek ilyen összehúzódásokat,hanem úgy általában kemény feszes a pocakom.2010. ápr. 8. 17:03
1/7 anonim válasza:
Nekem tegnap kezdődött, eddig nem éreztem ilyet. Leginkább köldöktől felfelé feszül. Akkor ne is reménykedjek, hogy elmúlik, ugye? :)
Nagyon nagy már a bébi, úgyhogy érthető, csak egyelőre olyan furcsa...
32 hetes km
2/7 anonim válasza:
Az enyém is feszül, főleg a nap végén, akkor nagyon. Azt hiszem addigra már teljesen elfárad a hasam a súlytól és az is fáj. A bébi még mindig nő, így talán a méhünk is, ezért az meg feszül. Igyekszem sokat pihenni, bár este már ülve sem jó. 34 hetes
3/7 anonim válasza:
nekem szerencsére még nincsen ilyen problémám./kopp-kopp/
34+1 hetes km
4/7 anonim válasza:
Feszül bizony, de nekem inkább a köldök körül és alatt. A bőr is húzódik, sőt beszereztem csíkokat is, pedig kenegetem szorgalmasan a pocakomat. Ez van. :)
5/7 anonim válasza:
Nem akarok okoskodni,de a 36. héttöl m£r nem szabad szedni a magnéziumot,ugyhogy lassan az se segit!
Amugy nekem is a mellem alatt szurodik,jobb oldalt.L£bam tele vizzel,elefàntnak érzem magam.A mellem tele görcsökkel,mindennapos elötejem van...
Kifulladok 5 perc gyaloglas utàn.Ez mind sajnos vele j£r.
Nincs màr sok hàtra,kitartàs.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,nekem is egyre nehezebb a terhesség,de a legjobban ez a feszülés zavar,néha úgy érzem kicsattan a pocakom.Na és ez a melle alatti fájás ami nekem is a jobb oldalt van,és a doki nem mond rá semmit.Boldog babavárást kivánok mindenkinek!
2010. ápr. 8. 18:26
7/7 anonim válasza:
34 hetes vagyok, és nekem is feszűl de inkább esténként, de van hogy egész éjszaka, doki mondta igyak több magnéziumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!