10 hetes kismamik! Nőtt már a pocakotok?
Többedik babánál lehetséges.
A barátnőm 2. babáját várja, igazi terhespocakja van, nem a háj! Egybefüggő, csúcsos. :)
10,5 hetes. 1. babánál nem igazán tudom elképzelni. Még akkor sem, ha van a hason felesleg.
Nekem tobbedik babanal is maximum estere volt apro pocim, de az is csak azert, mert rettenetesen puffadtam.
Halkan jegyzem meg (abszolut nem bantabol), hogy kb a 12. hetig a meg a szemeremcsont mogott van (igen, meg annyira kicsike), szoval a puffadason kivul egy normal izomzat mellett abszolut nem indokolt a kismamas pocak eresztese, maximum akkor, ha valaki kinyomja a hasat, mert terhesen mar szabad.
Mellesleg a tobbedik baba eppen akkora az adott terhessegi hetben, mint az elso baba. A meh is akkora, nem no gyorsabban. Szoval ha valaki mar az elso trimeszterben felidosnek nez ki a tobbedik gyerekkel, az csak arra utal, hogy az elso szules utan elfelejtette visszaerositeni a hasizmait, nem igazan fektetett bele energiat es renyhek maradtak az izmok, nem tartanak semmit. De ez nem tul jo, mert akkor egy erosebb ebed utan is kismamanak nezhet ki...
Kedves 3.!
A barátnőmnek terhespocija van! És ha még ezt szeretném überelni, tudom: 7 hetes kismama vagyok, 2. babával. Igaz, 1 éve ilyenkor 1 hónap híján még a tesót hordtam, tehát lehet, hogy ennyire emlékszik a szervezetem, de kapásból előre domborodott a pocim, nagyobb a méhem ahhoz, ami ekkora babához kéne! Több husi nincs a hasamon, tehát nem az látszik! Feszes alul a pocim, és már viszket is, annyira nő, és a cicim alá felszökött már egy-egy régi terhességi csíkom, - meghosszabbodott!
Lehet, hogy az is játszik, hogy óriásbébit szültem természetesen (4,4 kg), a barátnőm meg császáros volt...
Nem ez a lényeg. Hanem az, hogy mi okom lenne hazudni?
A 10. hetes barátnőmnek már az egész gratulált, amerre jár, mindenki látja, hogy az terhespocak. Nekem egy lazább pólóval még takarható, de páran már így is furán néztek...
Nekem ez a 2. terhességem.Hát köszönöm a finom "lecseszést".Az első babám után hamar visszahúzódott a hasam, mert igenis tettem érte.Nála pedig csak a 16. héten látszódott, hogy kismama vagyok.
Most csak a férjem szólt, hogy szerinte észrevehető.
Most is inkább gyümölcsöt eszek, és barna kenyeret, plusz egész nap mozgunk a lányommal.A mérleg sem mozdult még.
Azért menyugodtam, hogy másnak is látszik.A kismamáknak jó egészséget!
Nagyon max. második babánál látszódhat, de szerintem sem látszódik ilyenkor. Valóban ilyenkor még a szeméremcsont mögött van, tehát hiába akarja valaki nagyon látni, nem fogja. Viszont sokszor felfújódnak ilyenkor a kismamák, na az lehet,hogy az!:)
Én 17 hetes múltam, nekem nemrég kezdett látszani, pedig vastag sem vagyok és mellső falon is tapad!
3. vagyok.
Én továbbra is hiszek a férjednek. :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!