Káros lehet a levegőre kötő liquid?
igen káros.
Sajnos sok kismama hallani sem akar róla, hogy ez káros, de bizony az. Szénszűrős maszk, és elszívó berendezés ajánlott.
Nem csak kismamákra, és a magzatra veszélyes. Ezeknek a műgyantáknak az alkotóelemei rákkeltő anyagokat tartalmaznak.
Olyan helyeken dolgozó hölgyeket, akik valamilyen elektronikai/egyéb alkatrészeket gyártó cégnél dolgoznak akril / epoxi/ egyéb műgyantákat használó üzemekben veszélyeztetettnek minősítik, és azonnal fel kell hagyjanak a munkába járással. Természetesen ők a nálad fellelhető mennyiség nagyon sokszorosával találkoznak.. sajnos..
Ezt talàn egy körmös csoportban kérdezd meg, ne itt a sok hozzá nem értő anyukától.
Egyébként nem okoz gondot, elég sok körmös kismama dolgozza végig a terhességét.
Szia.
Igen valoban nagyon karos felnott emberekre is, nemhogy kisbabakra!:)
De szerintem tokelet hogy hordasz maszkot.:)
Ha káros lenne, akkor nem dolgoznánk vele, mert be lenne tiltva!!!
Meginni nyilván nem kell, de nem lesz semmi bajod tőle.
Szóval szerinted egészséges ?
Mar ne haragudj Kormos voltam 7 évig aztan egy hónapig beteg lettem felpuufadt mindenem
Viszketett a mellkasom az arcom a lábam
Es kiderült h Kvara nem egészséges munka ez mert allergiás lettem rà
Annyira h mar műkörmöm sem lehet abszolúte semmi mert akkor megint jönne a pirosodas a dudodrok es a gennyes sebek
Szóval elnézést .....
Mas meg mielőtt lepontoz olvasson mar utána
Könyörgöm Google
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!