Milyen a magzatvíz állaga, színe? Észre fogom venni, ha csak szivárog v. csöpög?
Állaga:mint a víz(inkább sikamlósabb....ez is segíti a baba kijövetelét!)
Színe:átlátszó és általába fehér alig látható kis darabkák vannak benne.
Biztos észre fogod venni!!!
Hanyadik hétbe vagy?
Észreveszed, mert a magzatvíz ugyanúgy szivárog, vagy jobban , mint a vizeletcseppenés,csak az nem marad abba.
Tehát ha vizelet lene előbb-utóbb abbamaradna a szivárgás,a magzatvízesetében nem. Remélhetőleg színtelen szagtalan folyadékkal találkozol majd,ami a vizeletről nem mondható el..előtte pedig rendszerint a nyákdugó távozik, ami nyálkás , zselés dolog, néha barnás-véres lehet, egyben vagy darabokban távozik.
39 hetes terhes vagyok.
A nyákdugó szerintem darabokban távozik. Múlt hét kedd óta van kisebb barnás,darabkás,nyálkás kis folyás. Közben volt olyan is amikor jött valami nyálkás ,átlátszó dolog. De ez nem biztos,hogy magzatvíz. Egyébként már vannak időnként hasi,és derék fájdalmak. De még nem szabályos időközönként. Ezért bizonytalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!