Milyen érzés amikor szivárog a magzatvíz?
Nehéz megmondani így.
Van úgy ha a baba feje elzárja a folyadék útját hogy szinte fel se tűnik, máskor ha van több szabad útja akkor jobban jön.
Gyanú esetén érdemes orvosoddal beszélni, akár telefonon, mert ha nem vennéd észre akkor 24 óra elteltével problémák lehetnek.
Igen, tényleg olyan mintha víz folyna belőled. S tényleg. :)
Én is éreztem, hogy ez nem pisi. Meleg lötyi szivárog belőled.
De tényleg nehéz leírni.
37. héten voltam,mikor szivárogni kezdett nem tudtam mi lehet,pisi vagy mi?furcsa volt az biztos,este 10 kor arra ébredtem hogy na a fiam megint rátelepedett a hugyhólyagomra,mert egy kisebb adag befolyt.felkeltem hogy kiszaladok pisilni,a vécén megint egy adag,hát gondoltam ezt sem én engedtem ki,valami lehet.olyan vizes érzés volt .olyan mint amikor pisilsz,csak ugye ez önkéntelenül jön,nem tudod szabályozni.fél orát tanakodtam magamban még rádöbbentem hgoy ez bizony magzatvíz lesz.volt amikor elállt,volt hogy folyt,amikor a baba feje ott volt a nyilásnál az eldugaszolta akkor nem,szoval igen olyan vizes érzés,olyan mint amikor pisilsz,csak nem tudod szabályozni.
de van olya is akinek alig észrevehetöen szivárog csak,hát erre nem tudok mit irni mert nekem csak a fent leirtakban volt részem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!