Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen érzés amikor szivárog...

Milyen érzés amikor szivárog a magzatvíz?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, amikor a végén elfolyik, hanem amikor valami gond miatt elkezd szivárogni.
2011. márc. 31. 23:43
 1/5 anonim ***** válasza:

Nehéz megmondani így.

Van úgy ha a baba feje elzárja a folyadék útját hogy szinte fel se tűnik, máskor ha van több szabad útja akkor jobban jön.

Gyanú esetén érdemes orvosoddal beszélni, akár telefonon, mert ha nem vennéd észre akkor 24 óra elteltével problémák lehetnek.

2011. ápr. 1. 00:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Most ez így hülyén hangzik, de olyan érzés, mintha folyna belőled a víz. :D Szó szerint. tehát nem pisiléshez hasonlítanám. Egyértelmű érzés, hogy a hüvelyből víz szivárog. Legalábbis nekem így volt.
2011. ápr. 1. 07:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Mint a folyás, de hígabb, vízszerű. Nekem nagyobb mozdulatoknál volt, mint a folyás, de valahogy vízszerűbb. Éreztem, hogy már magzatvíz, bementem a kórházba, ahol azt mondta az ügyeletes szülésznő, hogy folyás. De hajnalra már ömlött a víz, később a szülésznő azt mondta, hogy hát sajnálja, nem hitte, estére meglett a babám, 36+6 héten voltam. Nem lehet összetéveszteni, hidd el, tudni fogod.
2011. ápr. 1. 09:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg olyan mintha víz folyna belőled. S tényleg. :)

Én is éreztem, hogy ez nem pisi. Meleg lötyi szivárog belőled.

De tényleg nehéz leírni.

2011. ápr. 1. 09:12
 5/5 anonim ***** válasza:

37. héten voltam,mikor szivárogni kezdett nem tudtam mi lehet,pisi vagy mi?furcsa volt az biztos,este 10 kor arra ébredtem hogy na a fiam megint rátelepedett a hugyhólyagomra,mert egy kisebb adag befolyt.felkeltem hogy kiszaladok pisilni,a vécén megint egy adag,hát gondoltam ezt sem én engedtem ki,valami lehet.olyan vizes érzés volt .olyan mint amikor pisilsz,csak ugye ez önkéntelenül jön,nem tudod szabályozni.fél orát tanakodtam magamban még rádöbbentem hgoy ez bizony magzatvíz lesz.volt amikor elállt,volt hogy folyt,amikor a baba feje ott volt a nyilásnál az eldugaszolta akkor nem,szoval igen olyan vizes érzés,olyan mint amikor pisilsz,csak nem tudod szabályozni.

de van olya is akinek alig észrevehetöen szivárog csak,hát erre nem tudok mit irni mert nekem csak a fent leirtakban volt részem.

2011. ápr. 1. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!