Honnan tudom hogy szivárog a magzatviz?
Nekem az elsőnél nem folyt el, és valahogy úgy képzeltem, most sem fog. Éjjel 1-kor elmentem wc-re, visszafeküdtem, és abban a pillanatban valami pukkant, és meleget éreztem. Hú, hát elkezdett dobogni a szívem rendesen... Visszamentem a wc-re, és tiszta nedves volt a bugyim, meg a pizsi is, na, akkor már gondoltam. Felkeltettem a férjemet, hogy most vagy bepisiltem, vagy induljunk. Gondolkodtam, nem pisi-e, de épp előtte fél perccel voltam wc-n, meg a pukkanás is (ez kedd hajnalban volt, aznap léptem a 38. hétbe). És ahogy ott álltam, egyből jött egy fájás. Na, innentől kezdve 2 percesek voltak. 1-35-kor elindultunk a kórházba, 2-kor bent voltunk, (a vizsgálat alatt is folyt), és 2-38-kor meglett a kisfiam.
Igazából az ember azért sejti, de szerintem valahogy nehéz elhinni, hogy na, most itt az idő, mert oké, hogy hónapokig várja az mebr, de abban a pillanatban mégis váratlanul jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!