Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Félek, hogy milyen lesz, ha...

Félek, hogy milyen lesz, ha megszületik?

Figyelt kérdés

Nagyon várjuk már a kisfiunk, Augusztusban szülök. Már szinte minden megvan. Mostanában nagyon félek, hogy milyen lesz, ha itt lesz. El se tudom képzelni. Félek, hogy hogy fogjuk bírni, hogyan fog átalakulni a kapcsolatunk a párommal, félek hogy jó anya leszek-e... Mindentől félek. De ugyan akkor várom is hogy itt legyen, és végre visszakapjam a testem a kezünkbe vehessük, láthassuk a kis arcát... Más is van/volt így? Ez a félelem elmúlik amikor megszületik ugye?

24hkm

2016. máj. 3. 18:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
28 hetes vagyok a második lányunkkal, az első 4 éves. És én is mindentől félek. Főleg, hogy hogy fogom energiával bírni, mikor sokszor 3-asban is kidőlök estére. Abban bízok, hogy majd menet közben szépen kialakul minden, ahogy az elsőnél. Különbség: most nem fogadok meg dolgokat, hogy így vagy úgy, illetve biztos,hogy nem fogom csinálni :) Egy gyerekes családként is jók voltunk, meg kellett szokni. Kicsit többet kellett előre gondolkodni, de a spontaneitás ne félj megmarad, sőt!
2016. máj. 5. 12:18
 12/12 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem ,mégis kin múlik,h TE milyen anya leszel? Rajtad. Annyi minden félnivaló van 24 hetesen,inkább a gyerek miatt aggódj h egészségesen megszülessen.
2016. máj. 5. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!