28+4 hetes kismami vagyok! Nagyon félek,és rettenetesen idegesít,hogy mi lesz ha megszületik baba. Ti hogy vagytok ezzel? Nem aggodtok?
Én 27+2 hetes vagyok.A munkaszerződésem most jár le, pont ma:( A páromnak sincs épp jó munkahelye most, keveset keres.Van törlesztőnk, most ugye a válság miatt jóval több lett, pontosan 20.000.-el.
Nemtudom mi lesz még, de egy biztos.Örülök, hogy az én drágám itt növekszik a pocimban.Nehezen jött össze, és annyira vártuk már.Igaz nemjókor érkezik ebbe a ..... országba, de engem boldoggá tesz.Minden erőmmel azon leszek, hogy neki jó legyen:)
Félek én is, márcsak a lakás miatt is.Nem szeretnénk elveszíteni.
Legszívesebben kimennék külföldre, mert itt megélni NEM lehet.
Szerintem más sem azért vállal,hogy az ország eltartsa.De vannak akik dolgoznak rendesen és megérdemelnék az a kis pénzt pl.családi pótlék....akár szoc.pol. és attól veszik el. Aki meg sorra szüli a gyerekeket és abból él,azt meg támogassuk.IGAZ?
Elég szomorú néhány ember hozzáállása.
Kedves kérdező: én is aggódom...mondjuk könnyebb a helyzetünk,mert az én párom kint dolgozik és így valamivel jobban élünk,bár most építkezünk...és azt tervezzük,h lehet kimegyünk mi is vele majd ha megszületik a pici.Itthon kilátástalan a helyzet. :(
29hetes
Szia!
Persze, idegesítő a mai helyzet, főleg, hogy semmi sem történik annak érdekében, hogy az ország hamar kijusson a bajból... és persze a családoktól veszik el a legtöbb támogatást... ha megszűnik a szoc.pol, foggalmama sincs, mikor lesz saját lakásunk...az albérlet meg csak viszi a pénzt. De szerintem az a lényeg, hogy a baba szeretetben nőjön fel, ahhoz pedig csak a szüleire van szüksége! Eddig is sikerült megteremtenünk az anyagi hátteret, ezután picit jobban összehúzzuk a nadrágot, de meg fogjuk oldani! Nem szabad teljesen elkeseredni! (gondolj bele, a világháborúk idején is születtek és felnőttek gyerekek, annál azért ma jobb a helyzet...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!