Félek, hogy milyen lesz, ha megszületik?
Nagyon várjuk már a kisfiunk, Augusztusban szülök. Már szinte minden megvan. Mostanában nagyon félek, hogy milyen lesz, ha itt lesz. El se tudom képzelni. Félek, hogy hogy fogjuk bírni, hogyan fog átalakulni a kapcsolatunk a párommal, félek hogy jó anya leszek-e... Mindentől félek. De ugyan akkor várom is hogy itt legyen, és végre visszakapjam a testem a kezünkbe vehessük, láthassuk a kis arcát... Más is van/volt így? Ez a félelem elmúlik amikor megszületik ugye?
24hkm
Pontosan mint az utolsó.. :)
Amúgy sztem valahol az elsőnél mindenki fél.. Vagy ettől vagy attól.. De hidd el.. Amint kibújuk a kicsi, nah onnantól megszületsz te is :) Minden kétség elmúlik és egy új csodásabb élet vár rátok :)
Hàt nekem nem múlt el szülés utàn sem mindjàrt. A legszebb dolog a vilàgon az anyasàg, de a legnehezebb is. Kellett idő még össze szoktunk a kislànyommal. Sokszor éreztem magam rossz anyànak amikor sírt és néha én is sírtam vele (pedig nem is volt sírós baba, mert szinte csak nyűgösségében sírt még hàt ez a babàk nyelve). Meg kellett szokni az éjszakàzàsokat, az àlandó fàradtsàg érzetet, éhségérzetet és hogy nem akkor megyek wc re amikor én szeretnék. Egy baba kötöttséget jelent amit a szülőknek még kell szokniuk.
A férjemmel pedig odafigyeltünk arra, hogy mindig szànjunk egymàsra egy kis időt :)
Egyébként egy nagyon aranyos 4 hónapos kislànyunk van és imàdjuk, de gondoltam leírom az érem màsik oldalàt is, mert erről az anyukàk kevesebbet beszélnék.
Augusztusra várom én is. Ne félj! Már attól jó anya vagy, hogy ezen agyalsz. Van aki haragszik a gyerekére, láttam ilyet, zavarta, alig foglalkozott vele,csak a minimálisat, nyűg volt neki. Ők a rossz anyák. Szeretet a fontos mint a babánál mint a férjednél. Pozitívan gondolkozz, a gondolataid is átalakulnak, nyugi minden rendben lesz. :)
Első kisfiamat várom, baba eddig csak percekre volt a kezemben, én se tudok semmit a nevelésükről de bízok magamban, a férjemben és ha elakadok kérdezek tapasztalttól.
En nem feltem, igaz 10 eve kisbabakkal dolgozom.
Nagyon nagyon vartam.
Sajnos viszont nekunk szules utan tonkrement a hazassagunk :(
Erdekes mod,En most a harmadiknal feltem.
Az elso ketto ment siman,nem voltak ilyen felelmeim.
Most 7evvel a masodik terhessegem utan vegig kattogtam,hogy,hogy fogom birni harommal,hogy erunk reggel idoben a suliba,lesz e eleg idom tanulni a legnagyobbal....
Ma 6 hetes a Picur de meg most is szerencsetlenkedek :D amiktol feltem azok mennek,de pl a szopival,a sirassal szenvedunk.bizonytalan vagyon,hogy eleget eszik e,hogy jol csinalok e mindent.biztosan azert sir mert nincs ra eleg idom,pedig az egesz napom az Ove.8-16 ig ketten vagyunk.es megis.
Ez normalis szerintem.el fog mulni nyugi.
Sok boldogsagot Nektek a picikevel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!