Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 33hetes terhes kismama szedhet...

33hetes terhes kismama szedhet valamilyen gyenge nyugtatot?

Figyelt kérdés
Ket es fel napja edes anyam eletveszelyes allapotban van akarmikor bekovetkezhet a legrosszabb eleg nehez ezt feldolgozni feltem a kisbabam is probalok nyugodt maradni. De nehez. Mit lehet ilyenkor tenni? :'(
2016. máj. 1. 19:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom...Nekem apukám halt meg tragikus hirtelenséggel, amikor 37 hetes voltam a lányommal. A nőgyógyász akkor 0.25 mg Xanaxot írt fel, de csak 4-5 napig este egy szemet volt szabad bevennem, aztán abba kellett hagyni. A lányomnak semmi baja nem lett (most töltötte a 3. évét). A doki akkor azt mondta, a gyógyszer kevesebbet árt, mint az extrém stressz, ami miatt a szülés is beindulhat előbb.

A védőnő helyett menj el az orvosodhoz inkább, amilyen hamar csak tudsz.

2016. máj. 2. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!