Hogyan érzitek magatokat 5 hetes körüli kismamák?
Köszönöm a válaszokat. 2. válaszoló mély nyomot hagyhatott benned a terhesség első szakasza, megertem! nálam ilyen kiemelkedő változás nem történt.
Örültem volna olyan válaszolónak is, aki most jár ebben a korban, hogy megosszuk a gondolatokat... De ezek szerint minden kismama nyugodt es békésen várja a következő uh-t:-)
Gratulálok utolsó válaszoló! :)
Nekem esténként szokott csak a mellem fájni, és ezen kívül továbbra sincs nagyon extra tünetem. De tegnap voltam az orvosnál és egyelőre minden oké, látta a petezsákot és a szikhólyagot. :)
Az izgalmas! :-D Nekem dec 24-re számolta ki a kalkulátor, karácsonyi baba!
En a 7. Hetes uhra megyek legkozelebb!
Én még a 4. hétben járok, 2 hete csináltam tesztet, akkor villámgyorsan pozitív lett, teljesen pánikba is estem, nem terveztem, párom sokkal jobban is fogadta, mint én.
Nem számítottam rá, görcsölgetett a hasam, állandóan fáradt voltam és mindenen elbőgtem magam, tiszta hisztis lettem. igazából azt hittem, hogy meg akar jönni a menszim, mert előtte szoktak ilyen tüneteim lenni, de mikor már 2 hete egyfolytában ez volt, és csak nem akart megjönni, mondom, megcsinálok már egy tesztet, de nem is gondoltam komolyan, csak véletlen pont volt egy kimaradva, már számítottam is rá, h egy csík, a multkor is az volt erre látom h 2 csík. kb idegsokkot kaptam, majd kiesett a kezemből a csík, úgy remegett, rögtön hívtam a dokit, még aznap fogadott, és bebizonyosodott a gyanú. azt mondta max 2 hetes lehet, bár én nem tudom, sajnos párommal az utóbbi időben elég ritkán tudtunk együtt lenni meló miatt, 1 héten max 1x és ha így vesszük, már előbb jelentkeztek a tünetek, minthogy megfogant volna XD Minden esetre hnap többet fogok tudni UH után... jah meg úgy 3 napja sűrűn fáj a fejem meg egy ideje egész napos hányinger, de hányni nem hányok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!