5-7 hetes kismamák, hogy érziktek magatokat?
Figyelt kérdés
Van valamilyen tünetetek? Voltatok már orvosnál, ha igen mikor és mit látott? Ha nem mikor tervezitek?
Szívesen venném mások tapasztalatait.
2016. jan. 1. 16:46
1/15 anonim válasza:
Nekem tegnap be kellett mennem az ügyeletre mert nagyon ment a hasam ill. 37-38 volt a làzam.A doki kinevetett h semmi köze nincs a terhességhez.Megvizsgalt azert sajnos a szikholyag 6 mm azt mondta ez nem jelent jot;(6 hkm
2/15 anonim válasza:
5 hetes a kicsikem. En reggelente nem vagyok tul jol,rendesen hányingerem van,szedulok,es semmi erom. Neked milyen tünetek vannak?
3/15 A kérdező kommentje:
Első. Sajnàlom. Remèlem minden rendben lesz. Mièrt nem jò ez az èrtèk? Valamilyen tüneted van? Jobbulàst.
Èn 5+4 hetes vagyok mensi szerint. Kedden megyek először orvoshoz. Nagyon izgulok. Èn is iszonyat fàradt vagyok èrzèkeny a cicim ès màr többször volt hányingerem. Bàr amùgy is hànyingeres vagyok terhessègtől függetlenül.
Màsodik te mikor mèsz orvoshoz?
2016. jan. 1. 18:55
4/15 anonim válasza:
Szia! Én mensi szerint 6+2 hét, 4 napja nem érzem túl jól magam. Olyan másnapos szerű érzés van a hasamban és ma reggel meg volt az első igazi "terhes rosszullétem".. :) Boldog babavárást mindannyitoknak! :)
5/15 anonim válasza:
Én 11.-én megyek . Hétfőn repülünk haza vegre. :))
Külföldön elek,Angliában,igy itt nem csinalnak semmit,amíg nem vagy 12hetes. De mar nagyon varom hogy megnezzen a doki. A cicim nekem is faj
6/15 anonim válasza:
Pontosan én sem tudom a neten nem nagyon talaltam infot.elvileg a nagy szikhllyag rendellenessegre utal ill vetelest jelez.boldog babavarast remelem masnak jll alakul!
7/15 anonim válasza:
Még van idő elvetetni, vetesse el mindenki!!!! Sokkal jobb az élet gyerek nélkül.
8/15 anonim válasza:
Teged kellett volna elvetetni..te ostoba jószág...!!!!!
9/15 anonim válasza:
Egyszer te is voltál gyerek, kár hogy akkor hozzád nem így álltak...
10/15 A kérdező kommentje:
Van valami tippetek, hogy mit tehetnék, mert egyfolytában viszket a cicim...
2016. jan. 2. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!