Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5-7 hetes kismamák, hogy...

5-7 hetes kismamák, hogy érziktek magatokat?

Figyelt kérdés

Van valamilyen tünetetek? Voltatok már orvosnál, ha igen mikor és mit látott? Ha nem mikor tervezitek?

Szívesen venném mások tapasztalatait.

2016. jan. 1. 16:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Biztos nő! :)

Nekem is viszket egy picit,de kozben fajdogal is.

2016. jan. 2. 20:59
 12/15 anonim ***** válasza:
30.-án voltam dokinál, akkor 6 hetes terhességet állapított meg, petezsák látszódott már. Szívhangot nem látott, 14.-én megyek vissza. Ez a 2. terhességem, az elsőnél volt már 6 hetesen szívhang. Kicsit izgulok emiatt, de megnyugtattak, lehet nem félidőben fogant most :)
2016. jan. 4. 10:15
 13/15 A kérdező kommentje:

Én ma voltam orvosnál. Mensi szerint 6+1 hetes vagyok, de a papíromra azt írta az orvos, hogy 5 hetes grav.

Azt mondta, kb. 3 hete foganhatott, szabályos petezsákot látott és szikhólyagot, magzati szívműködést még nem. Egy hét múlva hívott vissza. Azt mondta nincs ok aggodalomra, dehát könnyű azt mondani....

2016. jan. 5. 18:52
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem is viszketett anno, körömvirágos, vagy aloeverás krémmel kentem be, és kis idő múlva enyhült tőle :) próbáld ki, hátha neked is segít... nekem mondjuk konkrétan a bimbóm viszketett, de nagyon durván...
2016. jan. 5. 20:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Nekem is a mellbimbóm viszket, de közben fáj is...szerzek én is valami krémet rá, mert néha már nagyon durva...
2016. jan. 7. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!