Szerintetek mar napokban megszuletik a gyerek?
Figyelt kérdés
37+3 hetes vagyok. 3 napja voltam NST-n, meg UH-n es a nogyogyasz azt mondta, hogy mar nagyon elvan meszesedve a mehlepeny, a gep mar joslofajasokat mutatott. meg azt is mondta hogy szerinte el van szamolva meg hogy ebbol nem sokara szules lesz. tegnap este ota gorcsolget a hasam meg faj a derekam. nagyon faradtnak erzem magam. meg az ejszaka pisiles kozben mintha valami kicsuszott volna belolem, az a nyakdugo lett volna?? hasam mar 1 hete levan szallva.2016. máj. 1. 14:36
1/2 anonim válasza:
Nekem 34 hetes korom óta voltak jóslófájásaim, az orvos már 37 hetesen azt mondta lent van a baba feje, kb ekkor ment el a nyákdugóm, a méhszájam ki volt már nyílva. Meg is szültem 39+5 hetesen. :)
Ettől persze te szülhetsz a napokban is, akár ma is, csak jelentősége ezeknek nem sok van.
2/2 anonim válasza:
has leszálás nem száz százalék ezen héten megszülsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!