Kis gyerek mellett milyen terhesnek lenni?
Hát attól is függ mennyire pici a Nagy! :)
Nekem 3 éves múlt a Nagy, mikor terhes lettem a picivel, 2 hónap híján 4 év van köztük. Nekem még így is nehezebb volt, mint az első. Pedig az enyém nem mondjuk egy 2 éves volt. De ugye szinte végig dolgoztam. Igen, csak amikor hazajöttem, az elsőnél max. összedobtam egy egyszerű vacsit, vagy még azt se, a másodiknál már nem igazán tehettem meg. Ha hazajött a bölcsiből, akkor menni kellett játszani, amíg apa haza nem ért, addig nem volt felmentő sereg. Az eleje még oké volt, de a 25-26. héttől nehezebb. A vége meg már eléggé. Eleve nem vagyok jó alvó, terhesen meg kifejezetten rossz. Na már most erre ugye rájött,hogy ha a Nagy beteg volt, akkor "éjszakáztunk", de másnap ugyanúgy kellett mennem dolgozni, és estig helytállni.
Mindig mondom is,hogy le a kalappal azelőtt, aki ezt kisebb gyerekkel csinálja végig.
Barmikor születhet a pici, a nagy februárban lett 3.
Nem egyszeru, foleg most a vegen. 4 hetet kellett fekudnom az megviselt mindkettőnket.
Tegnap játszon voltunk de a hintaba megkértem egy apukát tegye bele..
Ma meg dolgoztam itthonrol, holnaptol nem szeretnek.
️
igazabol a 4 het volt necces meg most ezek az utolsó napok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!