Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csinálnál ha három gyerek...

Mit csinálnál ha három gyerek mellett ikreket várnál?

Figyelt kérdés
Nem volt tervben a gyerek. A többi gyerek 13,9,6 évesek. Ti megtartanátok a két gyereket? Így jól megél a család plusz két gyerekkel rosszabb lenne a többieknek.
2016. márc. 23. 08:33
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
61%
Nem vagyok abortusz párti, de van amikor az a megoldás. Te hogy érzed? Érzelmileg, lelkileg, testileg tudsz, akarsz vállalni még gyermeket, kettőt? A férjed hogy áll hozzá? Képesek lennétek felelősséggel vállalni, úgy hogy egzisztenciát adjatok a családnak? Ha bevállaljátok a babákat, akkor mennyire tudnátok anyagilag biztos színvonalon élni. (Van egy ismerősöm, nekik is sok gyermek lett. A férj lebetegedett, utána anyagilag nagyon nehezen éltek. Meg is említették nem egyszer a nagyobbak, hogy miért vállaltak ennyi gyereket, hisz így mindenkinek nagyon nehéz az élete.) Nem riogatni akarlak, de sajnos én ezzel a példával találkoztam.
2016. márc. 23. 08:46
 2/23 anonim ***** válasza:
82%

Hú ez nehéz kérdés.

Ha TUTI BIZTOS, hogy anyagilag és érzelmileg is bírnánk, akkor lehet. De a 2 az sok... :/ Én nem biztos, hogy bevállalnám.

2016. márc. 23. 08:54
 3/23 anonim ***** válasza:
53%
Ha a legidősebb gyerekem 13 évas lenne, az az én esetemben azt jelentené, hogy már bőven túl vagyok azon a koron, amikor még szülni szeretnék (meglévő és érkezni kívánó gyerekszámtól függetlenül). Tehát biztosan nem tartanám meg.
2016. márc. 23. 08:57
 4/23 anonim ***** válasza:
61%
Feleségemmel elvetetnénk. Három gyerekkel is sokat kell törődni és nemcsak anyagilag. Örökbeadás nálunk nem játszik. Másnak nem csinálunk gyereket. Egyébként meg legyetek annyira életképesek, hogy ti döntitek el. Ha megszavazzuk az abortuszt, akkor elvetetitek?
2016. márc. 23. 09:01
 5/23 anonim ***** válasza:
41%
Te írtad: Így jól megél a család plusz két gyerekkel rosszabb lenne a többieknek.
2016. márc. 23. 09:01
 6/23 anonim ***** válasza:
77%
Biztosan nem vetetném el Őket ha megfogantak. Nekem sokszor eszembe jut,most várom a másodikat,hogy mi lesz ah úgy döntünk szeretnénk 3at és ikrek lesznek,ijesztő mert nem tudom mit kezdenék 4 gyerekkel,de az biztos,nem vetetném el Őket.
2016. márc. 23. 09:02
 7/23 anonim ***** válasza:
75%
Lehet, hogy a józan ész azt diktálná, hogy ne tartsam meg őket, de tudom, hogy érzelmileg viszont képtelen lennék az abortuszra. Nálunk nem volt betervezve a harmadik, gondolkoztam annak idején, mi legyen, és boldog vagyok, hogy megszületett. Voltak nehézségeink, az tény, de rendezni tudtuk az anyagi helyzetünket, minden gyerekünk továbbtanulhat, normális körülmények között élünk.
2016. márc. 23. 09:03
 8/23 anonim ***** válasza:
9%
Nem tartanám meg. Az anyagi ok az csak az egyik. Nyilván nem vagy már fiatal ekkora gyerekek mellett, én egészen biztosan nem akarok szülni a te korodban, ha már a sokadik gyerekről van szó. Emellett 5 gyerekre nincs lelki kapacitásom.
2016. márc. 23. 09:07
 9/23 anonim ***** válasza:
33%
Én nem ölném meg őket csak mert azt hiszem most, hogy hú de rossz lesz majd. Mellesleg undorítónak tartom, hogy három kihordott terhesség mellett nem fogtad még fel, ahogy látom sokan mások sem, hogy akik ott a nőben vannak, azok emberek és amire készültök, az gyilkosság. Miért nem nézegettek abortusz utáni képeket, hogy lássátok mi lesz a gyerekeitekből??? Döbbenet a mai világ.
2016. márc. 23. 09:24
 10/23 anonim ***** válasza:
58%
Nem neked kell tisztességesen felnevelni utolsó. Támogasd őket vagy pedig fejezd be a gyilkosos szövegedet. Nem a középkorban élünk, hogy mindenki tíz kölyköt petézzen a semmire.
2016. márc. 23. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!