Mit csinálnál ha három gyerek mellett ikreket várnál?
Nekünk anyagilag beleférne szerintem, de nagyobb lakást - inkább házat kellene vennünk, ahhoz vidékre költözni és emiatt a nagyobbakkal ingázás kezdődne. Ez nagyon megnehezítene mindent, azért nem is költöztünk ki eddig.
Csomó dolgot így át kellene gondolni, a munkám olyan, hogy nagyon nehezen tudnám feladni a karriert, miután már visszarázódtam és építettem ki a gyerekek után. Ez a másik dolog, ami nekem nagyon nagy áldozat lenne már.
Mivel a gyerekek jövőjét így úgy amúgy több ágon igyekszünk megalapozni, földekkel, lakással stb. nem tudom, hogy ez 5 felé még osztható lenne-e.
Szóval így belegondolva nálunk egy ilyen helyzetben lenne kinek és mit veszíteni, ha még 2 gyereket vállalnánk.
Szerintem nagyon örülnék nekik, nagyon nehéz lenne, de azt hiszem nem vállalnánk már be. A másik háromért és rájuk építettünk fel mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!