68-69 kg között vagyok. Ha terhes leszek kb. mennyi súlytöbbletre számíthatok? (169 cm vagyok) És általában mennyi megy le közvetlen szülés után:
Ezt nem lehet igy megmondani.
Van aki felhizlalja nagat es plusz 25-30 kg - al megy szulni.
Nem kell zabalni.
En 58 -al estem teherbe , 71- el szultem, 65 voktam mikor kijottem a korhazbol, es mist 10 honapos a babam, szoptatok, es 56 kilo vagyok.
Figyelni kell az evesre, rajtad mulik.
Majdnem egyformák vagyunk! :)
Én 168 cm vagyok, 70 Kg-mal estem teherbe. most 18 hetes 5 napos vagyok, kb. 2,5 kg-ot szedtem fel eddig...nem voltam hányós, rosszullétes, így engem elkerült az első trimeszteri fogyás....most kicsit válogatósabb vagyok, kevés minden az, amit szívesen eszek, de sajnos amit szívesen eszek az nem túl fogyókúrás, és rákattantam az édességekre is.... :/
Ez tényleg rajtad múlik. Én 168 cm vagyok, 57 kilóval lettem terhes, 10 kilót híztam a végéig. De odafigyeltem a kajára és nagyon aktív életet éltem (az orvos nem tiltott el a mozgástól). Szülés után 4 héttel ismét a kezdő súlyomnál voltam, a szoptatás alatt pedig lementem 53 kilóra.
A kolléganőm hasonló paraméterekkel kezdett, de viszont ő semmit nem mozog (a szomszéd asztalon csöngő telefonhoz sem kel fel), viszont óránként eszik valamit. Most félidős, és kb 8 kiló van rajta...
Szerintem oda kell figyelni, ésszel mozogni és akkor nem száll el a súly.
Nekem a szüléssel magával kb. 6 kiló ment le, de a többi a tej beindulása után nagyon gyorsan úgy, hogy semmit nem tettem érte.
Én 168 cm vagyok. Mindkét terhességemet 63 kilósan kezdtem. Elsőnél fogytam az elején 1-2 kilót, sokat émelyegtem, majd a 32. héttől 180 g ch diétán voltam szülésig. 5,5 kg plusszal mentem szülni. Kórházból 61 kilósan mentem haza. Szoptatás alatt további 5 kg-ot fogytam.
Második terhességemnél már a 20. héttől diétáznom kellett, így csak 2,5 kg-ot híztam szülési, és 4 kilós babám született.
Szóval ez sok mindentől függ, genetika, életmód, diéta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!