Egyszeri anyasági. Hogyan is van?
Figyelt kérdés
Azt tudom h meg kell lennie minimum 4 pecsétnek a terhes gondozóból
. Ez pipa ✅
Hogyan s mikor lehet igényelni? Szülés előtti hetekben /napokban vagy csak szülés után?
2016. márc. 17. 20:52
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi. És a terhes gondozóból kell kérni igazolást erről? Azt meg el kell vinni a magyar állam kincstárhoz (vagy kormány ablakhoz) ?
2016. márc. 17. 21:03
3/8 Betu válasza:
Szülés utàn lehet igényelni, mert úgy emlékszem, hogy a baba TAJ számát is rà kell írni az igénylő lapra. Az interneten megtalàlod, hogy miket kell kérelemhez csatolni, mert azt màr pontosan nem tudom én is ott néztem meg.
4/8 anonim válasza:
Kormanyhivatal az illetekes,.es kell.hozza a gyerek tajszama tehat csak a szulest kovetoen tudod elintezni. a varandos konyvet vidd magaddal ott lemasoljak abban.van a 4 pecset vagy ha a maganorvos abba n pecsetelt.akkor.a.diagnozis lapokat a.terhes.gondozasrol.mert.nalunk.pl azt is kertek.nem.volt eleg a.vedonoi pecset a.dokim meg cseszett a kiskonyvne pecsetelni de a tehesgondozasi.leletekkel.tudtam.igazolni.a 4 alkalmat
5/8 anonim válasza:
Szülés után tudod kérni, kapsz egy igazolást a kórházban, hogy jártál gondozásra, azt kell csatolni a kérelemhez, postán is elküldheted, ha nem kapsz igazolást, akkor a védőnőd is tud adni már. Google a barátod...
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Utolsó :
"Google a barátod "
Ja-ja. De a gyk is az ;)
Googlen sok félre vezető információt is lehet találni vagy ami már nem aktuális!
De itt meg le tudják írni az anyukák hogy mostanság hogy mennek a dolgok.
2016. márc. 18. 08:28
7/8 anonim válasza:
ja, csak ha beírod hogy "egyszeri anyasági támogatás igénylése" akkor feldobja a kormányhivatal tájékoztatóját...nem hinném hogy ott téves infókat találsz ;) GYIKkel sem feltétlen egyszerűbb...főleg hogy előző év végéig a MÁK volt az illetékes, nem biztos hogy mindenki friss infókkal rendelkezik
8/8 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy kaptam rá választ!
The end!
☺
2016. márc. 18. 10:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!