31 hetes vagyok. Nagyon köhögök, annyira hogy rendesden így fulladva, még hánytam is. Voltam a dokinál nem tudott semmit felírni, mert hogy terhes vagyok. Nem lesz így baja a baának hogy köhögök? Hogy lehetne enyhíteni?
A köhögéstől nem lesz baja,de mitől van? Az kiderült? Mert a köhögés okàtól pl lehet baja. Nyilvàn attól függően mi is az.
Hagyma tea. Megpucolsz 3 fej vöröshagymàt a héjàt egy kancsóba teszed, szórsz rà gyömbért( jobb a nyers,de a por is jó) és fahéjat majd leforràzod fél liter vìzzel és àllni hagyod 10-15 percig. Ihatod hidegen vagy melegen. Fertőtlenìtő hatàsú és felszakìtja a köhögést, kb 2 nap alatt túl leszel rajta és a babànak sem àrt. Viszont iszonyat ìze van.
Van most egy ilyen vírus, én is éppen ezzel szenvedek, bár nem vagyok terhes. Gyerek kezdte, én is elkaptam.
Ami lehet, hogy használ, de ártani nem fog: pirított cukor. Állítólag nyákoldó hatása van, ha nem vagy cukorbeteg, próbáld ki.
Illetve, ha erős köhögőroham jön rád, akkor nyisd ki az ablakot és vegyél mély levegőt - ha hideg a levegő, még jobb. Ezt később, kisgyereknél is tudod majd alkalmazni. A légúti duzzanatot valamelyest csökkenti és átmenetileg javít a köhögésen.
A lányomat naponta kétszer lógattuk ki az ablakon, mert ő is hányásig köhögte magát. Orvos tanácsolta és tényleg működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!