8 hetes terhes vagyok, multheten lattuk az eros szivhangot. Altalaban 37. 00 fok a reggeli homersekletem, ma 36.8 volt. Jelenthet bajt?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 06:47
1/9 anonim válasza:
Nincs semmi bajod,ezért gyártasz gyorsan egyet??
Ne mérd a hődet és kész! Amúgyis minek méred???
2/9 anonim válasza:
Nekem is 37.1 volt mindig. De régóta érzem,hogy hevül a fejem,tegnap megmértem és 36,6 volt. Aztán rá fél órára ismét 36,9.
Nem jelent ez bajt,ne aggódj :)
16 hetes vagyok már , 6+4 és 8+4 meg 12+4 en voltam uh-n,mindegyiken minden rendben volt :)
4/9 anonim válasza:
Már terhes vagy..akkor minek méred?
5/9 anonim válasza:
En is meregettem figyelgettem mindent es ha trusszentettem mar a sirom astam panikomban. Ne csinald mert csak idegesited magad. Teljesen normalis meg a 37.5is. Elvezt a terhesseged es ne idegeskedj..miutan megstuletik ugy is aggodasrol szol majd az eleted h minden rendben e jol csinalod e...most meg csak pihizz!
6/9 anonim válasza:
NE mérd a hődet!!!!! Semmi jelentősége. Az idegeskedés árt a legtöbbet.
7/9 anonim válasza:
En sosem mertem csak mikor lebetegedtem... :)
11hkm
8/9 anonim válasza:
ne méregesd a hődet, örülj a szívhangnak.
még 8 hetes a hasadban a pici, és máris parázol. mi lesz 20-30 év múlva?:)
(amúgy én is hajlamos vagyok a parázásra, szóval megértelek... 19+5 hkm)
9/9 anonim válasza:
36,8 nagyszerű nem vagy beteg ez azt jelenti.
A hőmérőzés a PÉ megállapítására szolgál. Te már babát vársz minek hőmérőzöl?!?!
Foglald el magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!