Nincs reggeli rosszullétem. Nagyon ritkán van csak tunetem. De szinte mintha nem is lennek terhes. Ez mit jelent? Baj?
Figyelt kérdés
11 hetes vagyok2014. dec. 8. 14:35
1/6 anonim válasza:
Szia!
Én is így vagyok, nekem szinte csak első két hétben volt, hogy olyan fura volt a gyomrom, de nem mondanám , hogy hányingerem volt. Nem is gondoltam , hogy terhes vagyok. Mivel elvileg nem is lehettem volna , de egy gond ütött csináltam egy tesztet.+ lett. :) Azóta sincs semmi tünetem. De már nő a pocim. :) 14.héten vagyok és a Babó makk egészséges! :) Boldog Babavárást!
2/6 anonim válasza:
Szerintem pusztán mázlista vagy :)
3/6 anonim válasza:
Nem baj. Én kb ekörül kezdtem rosszul lenni de nem reggel hanem délután, több mint két hónapig csak aludni jártam haza hétköznap annyira rosszul voltam. Szóval nyugi, változhat még a helyzet, egyébként meg örülj neki.
4/6 A kérdező kommentje:
Ennek nagyon örülök. .Most megnyugodtam :)
Mivel elso babam..nagyon felek..!
2014. dec. 8. 14:50
5/6 anonim válasza:
Nekem mindkét terhességem tünetmentes volt. Amíg nem álltak neki rugdosni belülről, nem is igazán fogtam fel, hogy valaki van odabent. :)
6/6 anonim válasza:
Nyugi, nekem sincs semmi tünetem, 7 hetes vagyok. Olyan szinten semmi, hogy simán el szoktam felejteni néha, pl. takarítás közben, mikor teljesen elterelődik a figyelmem és tök sokat pakolok, hajlongok, legutóbb is a férjem szólt rám, hogy hahó, ésszel ám! Én meg úúú bakker tényleg! Pedig tervezett baba, nagyon örülünk neki, de azért nem áll meg az élet. :) Szóval nem tudom, vagy mázlisták vagyunk, kedves Kérdező, vagy később durvulnak majd a tünetek, mert ilyet is hallottam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!