Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor lehet leghamarabb...

Mikor lehet leghamarabb kimutatni, hogy terhes vagyok-e?

Figyelt kérdés

Ha ma történt az aktus, mikor és mivel lehetne legkorábban kimutatni, teherbe estem-e?

Az a helyzet, hogy egyelőre nem szeretnék gyereket. Egyébként meg nem is nagy az esélye, hogy esetleg terhes lehetnék, sőt aligha lehetséges. Fölöslegesen meg nem szeretnék esemény utánit szedni. Persze azt csak néhány napon belül lehetne, ilyen hamar pedig gondolom képtelenség kimutatni, teherbe estem-e. Azért mégis megkérdezem.. mikor, mivel lehet legkorábban kimutatni?

2016. ápr. 25. 01:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem akarsz gyereket, akkor vegyél esemény utáni tablettát!! A legjobb teszt is csak a következő mensi előtt 1-2 nappal mutatja ki.. (ha egyáltalán kimutatja..)

Nekem csak a nemvárt mensi után 1 héttel lett pozitív a teszt..

2016. ápr. 25. 02:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Együttlét után 2 héttel már kimutatja a teszt.
2016. ápr. 25. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!