Ma reggel pozitívat teszteltem. Péntekre nem várom. Akkor pénteken leszek 4 hetes terhes? Elég, ha 2 hét múlva megyek dokihoz leghamarabb?
Szeretnék úgy menni dokihoz,hogy legalább 6 hetes legyek már akkor,és legyen már szívhangja is.
Júli 22.én mennék dokihoz.Az úgy jó?
Az első gyereknél is kérdést írtál ki arról, hogy mikor menj dokihoz?
Van már egy gyereked és nem tudod, hogy kell számolni a heteket? Szép . . .
Azért nem tudom kedves második,mert akkor hamar mentem dokihoz.Akkor 4-5 hetesen mentem,és ő hívott vissza 2 héttel később,akkor a doki lőtte be h akkor voltam pont 6 hetes amikor vissza mentem.Szóval azt nem egyedül számoltam ki magamnak,hogy mikor menjek,hanem a doki hívott vissza!
Egyébként meg az első gyereknél nem kérdeztem,mert most írtam,hogy hamar mentem,szinte a pozi teszt után 3 nappal.
Én a pozi teszt és a nemvárt utáni 2. nap mentem dokihoz, ahol csak a megvastagodott nyálkahártyát látta, a ciklus szerinti 4. héten. 2 hét múlva is csak 8mm-es petezsákot szikhólyaggal, és erre rá 2 héttel volt csak szívhang. Mondjuk mi 1 héttel a kezdetektől fogva le is vagyunk maradva, tehát a baba később foganhatott. Nagy esélyel 6 hetesen már látnak szívhangot, de ez sem 100%, akkor még nekünk se volt,de mondjuk ez attól is függ, h mikor volt a peteérés. Szerintem menj el a 6. héten, megnyugszol, h addig is minden rendben, max visszarendel 2 hét múlva.
Gratulálok a babóhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!