Újra terhes vagyok,8héttel missed ab műtét óta! Mikor mehetek leghamarabb uh-ra?
Sziasztok!
4 hetes terhes vagyok 8 hete volt missed ab műtétem!
Minnél hamarabb szeretnék dokihoz menni...
03.07(szombatra)kellett volna megjönnie, ma teszteltem 2 csíkosat...jövőhét kedden korai lenne egy vizsgálat?már csak a méhem állapota miatt is, hogy nem túl korai e ez a terhesség még...én felkészültem, csak félek, hogy a szervezetem nem....:((
nem akarok megint úgyjárni, mint már egyszer:(((
De azt sem akarom, hogy feleslegesen menjek és a doki nem fog látni még semmit...jövőhéten 5 hetes lennék
Szia,
én is missed ab. után lettem terhes az előző gyerkőccel, mondjuk nem 8 hétre, hanem a 3. ciklusban. Vagyis két mensi után a 3. már nem jött meg. Szerintem még várj 1 hetet, ha tudsz akkor kettőt is. Tudom, könnyű mondani, az ember már rohanna is a dokihoz, de akkor meg azon fogsz idegeskedni, hogy nem lát semmit, vagy miért nincs még szívhang. Szóval nyugi, inkább csinálj még egy tesztet a héten (az is tök jó elfoglaltság:))), és várd ki az 1-2 hetet. (inkább kettőt). A méhed állapota miatt szerintem ne agggódj, mert ha megtapadt a nyálkahártyán, akkor ok. Az lehetett volna gáz, hogyha még nem készült fel a méhed nyh-ja a missed ab óta, de akkor meg sem tapad.
Egyébként gratula:D
18. hetes
Gratulálok!!! Ne aggódj, nem lesz baj, én is teherbe estem az első menzi után és már 6 hónapos az egészséges kisfiam! Én 7 hetesen mentem annak idején, de csak mert december volt, így megvártam a karácsony-szilvesztert. Ha nem bírsz várni, menjél nyugodtan, petezsákot már mindenképpen kell, hogy lásson, meg hogy minden rendben van-e. Szívhang miatt meg majd visszahív. Hidd el, ha már terhes vagy azt jelenti, hogy a szervezeted felkészült az újabb terhességre és nem lehet semmi baj! Azért vigyázz magadra! Szedd a vitamint, ha eddig nem szednéd!
Boldog babavárást kismama!
oké, akkor azt hiszem ki várom a 6.hetet...
azaz 2 hét múlva megyek dokihoz:)))
köszönöm a sok bíztatást!remélem most már minden rendben lesz:)))))
Kondér Bélát nem ismeri valaki???most mennék hozzá előszőr!!Vácon mikor rendel???és hol?és mennyiért??????
Én nem várnék a helyedben!
Nekem is volt missed ab-om, 8 hetesen, és a dokim mondta, hogy azonnal menjek, ha pozi a teszt, kapok Utrogestant, meg ha mást nem is látnak, vérvételből igazolja majd a terhességet.
1 vetélés után másként kell, hogy kezeljenek, azt hiszem, nem vonatkozik ránk a várjukmega35naposterhességet-szabály...
Egyébként gratulálok, remélem, én is hamar csatlakozhatok! ;)
az én két vesszőparipám:
peteérésig málnalevél tea, peteérés után palástfű tea
és kutyapóz....
mindkétszer így jött össze a baba...
teák és kutyapóz
:)))
ja és az elmaradhatatlan hőmérőzés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!