Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4+4hetes en összeszedtem...

4+4hetes en összeszedtem valami fertőzést mit tehetek?

Figyelt kérdés
Hétvégén nincs doki.Kórházban 2hét az előjegyzès magándokinál ugyszint.Ha elmegyek az ügyeletes gyógyszertárba ott tudnak valamit ajánlanirá ami nem árt a babának?
2016. ápr. 23. 07:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért ez csúnya.

Ebben az esetben a tünetek enyhítésére vegyél Canesten kenőcsöt, kúpot ne használj, tehát belülről semmit ne használj, mert ha netán hétfőn eljutsz orvoshoz, akkor ha csinálnak hüvelykenet tenyésztést, márpedig ragaszkodj ehhez, különben hasra ütésre vagy eltalálják, hogy milyen kórokozód van, vagy nem. Még nem kismamaként se kell kockáztatni, nemhogy kismamaként.

A kenőcs meg nem lesz hatással a tenyésztés eredményére, mert nem jut belülre és remélhetőleg enyhíti legalább a tüneteidet.

Jobbulást!

2016. ápr. 23. 10:41
 12/13 anonim ***** válasza:

Nálunk is normális esetben két hét az előjegyzés, de ilyen tünetekkel benyomnak még a kórházba is, nem hogy magánorvosnál.

Mondani kell, mikor időpontot kérsz, hogy minél hamarabbit adjon, merthogy viszket, ég, folyik, büdös, tiszta gáz stb. Ha csak telefonálsz, hogy kéne egy időpont, akkor nem fogják tudni, hogy neked olyan bajod van, hogy el kell látni gyorsan.

2016. ápr. 23. 13:24
 13/13 Mono144 ***** válasza:
Szia, én is kúpoztam az elején de aztán a nőgyógyászom azt mondta kizárólag Lactogél-t használhatok. 7 napos kúra rendbe hozott. Ezt terhesen is használhatod, ő azt mondja mást nem szabad. 11 hkm
2016. ápr. 23. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!