Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 38 hetesen teljesen nyitott...

38 hetesen teljesen nyitott méhszájjal (C : 1111) összeszedtem egy Candida (Lactobacillus) fertőzést! Lehet baj ebből?

Figyelt kérdés

Szerintetek lehet baja a gyereknek ha beindul a szülés?

1 hete teljesen nyitott a méhszájam,szerintetek mikorra lesz meg? Elég sűrűn vannak jóslófájásaim.....A válaszokat előre is köszönöm!

2010. okt. 15. 10:55
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Szia szerintem nagy baja nem lehet tőle esetleg lesz neki egy kis szájpenésze,mert ugye ez gomba fertőzés,majd arra ügyelj ha szopizik a baba mindig töröld le a melled nehogy visszafertőzzön!Figyeld a fájásokat lehet ,hogy hamarosan anyuka leszel!

Könnyű szülést neked jó egészséget és nagyon sok Boldogságot kívánok!!

2010. okt. 15. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
nekem is volt és nem is szülhettem hüvelyi uton ez miadt.Barátnőmnél nem vették észre és a kicsi honapokig nem evett csak sirt mire pesten egy doki rájött,hogy tele van gombával a szervezete.Szerintem ez elég veszélyes a kicsire nézve.Beszélj az orvosoddal!!
2010. okt. 15. 11:10
 3/7 A kérdező kommentje:

Beszéltem vele,kaptam egy 3 napos kúp kúrát amit ma este kell kezdenem,csak mi van ha közben beindul a szülés....ezen aggódok!Amit hallottam hogy ez a Lactobacillus nem olyan veszélyes mint a Streptococcus....

Köszönöm az eddigi válaszokat de azért még várnék egy párat....

2010. okt. 15. 11:16
 4/7 anonim ***** válasza:
A barátnőm is így szült,természetes úton,utána a baba kapott antibiotikum kezelést 3-4 napig!
2010. okt. 15. 11:36
 5/7 anonim ***** válasza:
60%
A lacobacillus jótékony!A Lactobacillus nemcsak a belekben, hanem például a hüvelyben is kifejti optimális hatását. Ez a fontos baktérium szerves összetevője a hüvely flórájának, itt is segít megakadályozni a Candida és más nem kívánatos mikrobák elterjedését, gombák elszaporodását.
2010. okt. 15. 11:48
 6/7 A kérdező kommentje:

Szóval akkor ha jól értelemezem van egy Candida albicans-em sok teleppel de tenyésztettek ki Lactobacillust ami azt jelenti,hogy próbálja a szervezet fékezni a gombát?

Pontosan ez van írva a papírra: Tenyésztéssel: Candida albicans Sok telep

Lactobacillus tenyészett

Mikroszkópos vizsgálat alapján a bakteriális vaginózis kizárható

Streptococcus agalactiae nem tenyészett

Sajnos sietett a dokim,így nem tudtam megkérdezni Tőle,csak gyorsan írt egy receptet....

2010. okt. 15. 11:58
 7/7 anonim ***** válasza:
60%
Bocsi, de a Lactobacillus az nem fertőzés! A Lactobacillus az éppenhogy jót tesz! Az felel a hüvelyed természetes tejsavas közegéért! Annak örülni kéne inkább! :) Attól nem lesz baja a babádnak! És szerintem már csak napjaid vannak! Jó szülésT!
2010. okt. 15. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!