38 hetesen teljesen nyitott méhszájjal (C : 1111) összeszedtem egy Candida (Lactobacillus) fertőzést! Lehet baj ebből?
Szerintetek lehet baja a gyereknek ha beindul a szülés?
1 hete teljesen nyitott a méhszájam,szerintetek mikorra lesz meg? Elég sűrűn vannak jóslófájásaim.....A válaszokat előre is köszönöm!
Szia szerintem nagy baja nem lehet tőle esetleg lesz neki egy kis szájpenésze,mert ugye ez gomba fertőzés,majd arra ügyelj ha szopizik a baba mindig töröld le a melled nehogy visszafertőzzön!Figyeld a fájásokat lehet ,hogy hamarosan anyuka leszel!
Könnyű szülést neked jó egészséget és nagyon sok Boldogságot kívánok!!
Beszéltem vele,kaptam egy 3 napos kúp kúrát amit ma este kell kezdenem,csak mi van ha közben beindul a szülés....ezen aggódok!Amit hallottam hogy ez a Lactobacillus nem olyan veszélyes mint a Streptococcus....
Köszönöm az eddigi válaszokat de azért még várnék egy párat....
Szóval akkor ha jól értelemezem van egy Candida albicans-em sok teleppel de tenyésztettek ki Lactobacillust ami azt jelenti,hogy próbálja a szervezet fékezni a gombát?
Pontosan ez van írva a papírra: Tenyésztéssel: Candida albicans Sok telep
Lactobacillus tenyészett
Mikroszkópos vizsgálat alapján a bakteriális vaginózis kizárható
Streptococcus agalactiae nem tenyészett
Sajnos sietett a dokim,így nem tudtam megkérdezni Tőle,csak gyorsan írt egy receptet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!