Összeszedtem valami vírust. Ilyen esetben kinek mit írt fel az orvos? Ki hány nap alatt jött rendbe?
Figyelt kérdés
31 hetes terhes vagyok.Voltam ma dokinál.Ìrt homeopátiás golyókat torokfájásra,fejfájásra,és gyomorpanaszokra és lázra.
Félek nehogy komolyabb gond legyen....Du.felent a höm a bogyó nem segített így bevettem egy paracetamolt.
Ki hány nap alatt jött rendbe??3.napja fáj a torkom,az mostanra már jó....Enni alig bírtam ma,de ittam mézes teát.
2010. jan. 6. 16:40
1/3 anonim válasza:
Vírusra csak tüneti szereket írnak. Nagyon jók a homeós szerek pl. Oscillococcinum vagy a Homeogene9. Lázcsillapításra meg inkább Algopirint szedj és próbáld ki a hűtőfürdőt a tus alatt. Engem a Homeogene 2 nap alatt teljesen rendbe hozott, pedig nagyon be volt a torkom gyulladva. Jobbulást!
2/3 anonim válasza:
a hőd csak akkor probléma, hogy 38 fok folé megy, ne szedj be gyógyszert ha nem muszáj. ha felmegy, először hűtő fürdő és ha az nem viszi 38 fok folé, akkor vegyél be csak gyógyszert. mondjuk ha nem vagy oltva és nem elégednék meg a homeos golyókkal, hanem mennék másik orvoshoz. sajnos az orvosok gyakran nem merik kezelni a kismamákat. bocs, ezt tudom nem kérdezted, de jogodan aggódsz.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem vagyok oltva....Németországban lakunk.
Már én is gondolkodom az oltáson,pedig ellene voltam nagyon meg az orvosom is.
Ha nem múlik,holnap vissza a dokihoz.
2010. jan. 6. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!