4+4hetes en összeszedtem valami fertőzést mit tehetek?
Figyelt kérdés
Hétvégén nincs doki.Kórházban 2hét az előjegyzès magándokinál ugyszint.Ha elmegyek az ügyeletes gyógyszertárba ott tudnak valamit ajánlanirá ami nem árt a babának?2016. ápr. 23. 07:07
1/13 A kérdező kommentje:
(Hüvelyi fertőzèst)
2016. ápr. 23. 07:21
2/13 anonim válasza:
Vagyis még nincs pozi teszted, vagy mit jelent a 4+4? Canesten kenőcs nem árt a zigótának/petezsáknak egyébként, de én tuti megvárnám a dokit vele, mert igazából a gomba sem árt, tipikus jelenség terhesség alatt, és nem tudhatod, hogy mi a bajod.
3/13 A kérdező kommentje:
De van pozitesztem(hétfőn teszteltem).Két hétig nem birom ezt az égést meg viszketést.Egy hete feküdtem korházba a gyermekemmel sztem ott szedtem össze valamit a wcn.
2016. ápr. 23. 07:46
4/13 anonim válasza:
17. Héttől visszatérő hüvelyi fertőzésem van, valószínűleg a t
5/13 anonim válasza:
17. Héttől visszatérő hüvelyi fertőzésem van, amit kaptam rá nődokitól, az mind vényköteles. Amit megpróbálhatsz-irrigátor tejsavval, bár sokak szerint ez nem jó terhességben, nekem átmenetileg használt azzal az oldattal, amit nődoki írt fel.
-Betadinos öblögetés vagy hüvelykúp-ez sem 100% hogy jó az embriónak, pláne ilyen koraterhességben, de nyilván a fertőzés sem jó.
-amivel nem ártasz, de nekem sajna nem volt elég, az a különböző tejsavas probiotikumok, amiket gyógyszertárakban lehet kapni, egy ideig mérsékelhetik a tüneteket.
Mi lenne ha elmennél egy ügyeletre? Max kivárod a sort, de mindenképp hamarabb ajánlanának valamit, mint két hét.
7/13 anonim válasza:
Hát azért jó lenne tudni hogy bakteriális fertőzés vagy gombás fertőzés...
8/13 anonim válasza:
Hol laksz? Minden nagyvárosban van szülészet, meg ahol veszélyeztetett kismamák fekszenek, oda menj be. Terhesség alatt számtalan olyan probléma lehet, ami azonnali orvosi segítséget igényel (pl. vérzés, görcs). Terhesen nem kell szívbajosnak lenni, hogy mit szólnak, hogy odaállítasz és segítséget kérsz!
9/13 anonim válasza:
Igen,ahogy a 7-es írta,nem mindegy mi okozza a fertőzést.Ha gomba jó lehet a Canesten,ha bakteriális akkor a Vitagyn C.De én is azt mondom nem kéne kísérletezni,ügyeletre lenne jó bemenni,hogy orvos adjon rá valamit.
10/13 A kérdező kommentje:
Elmentem az ügyeletre.Szóbase nagyon álltak velem.Megkérdezték vérzek e mondtam nem.Akkor keressek egy orvost hétfőn.Rohadt egészségügy!!
2016. ápr. 23. 10:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!