Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák Ti hogyan kezelitek...

Kismamák Ti hogyan kezelitek a pocakozokra tett megjegyzéseket?

Figyelt kérdés
25 hkm vagyok, egyáltalán nincs nagy pocim, ha olyan ruhát veszek fel semmi sem látszik.Mégis mást sem hallok ismerősöktől, munkahelyen (valaki kedvesebben, valaki irtó tahó módon) hogy óriási a hasad, a végére mem fogod magad bírni, fel sem tudsz majd állni stb. Ha még igaz is lenne/lesz akkor sem kellene ilyeneket mondani...legalábbis én úgy gondolom.Mindenki rögtön a hasamat sasolja (tudom hogy bután fog hangzani) de olyan mintha már csak egy nagy pocak lennék semmi más.Eléggé kiborító.Ti hogyan tudjátok magatokban az ilyen szituációkat kezelni? Annyival szoktal általában lereagálni hogy az a dolga hogy nőjön...de már nagyon kezdem unni.Legszívesebben már ki sem mozdulnék otthonról az ilyen megjegyzések miatt.Az is igaz hogy mióta terhes vagyok sokkal érzékenyebb vagyok mint régen...de a hormonokkal nem tudok mit kezdeni☺

2016. ápr. 22. 08:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló, nagyon jót nevettem :D :D :D

Nekem azt szokták mondani: - Húú már mennyire látszik! (gondolat: persze hogy látszik, a gyerek nem visszafele fejlődik)

- Jaaaaj, de cuki pocaak! (és jön a pocaksimi, amitől néha már viszketek) :)

2016. ápr. 22. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!