A Lockheed Skunk Works második igazgatója döbbenetes megjegyzéseket tett az UFO technológiáról. Ez bizonyító erejű?
Nem olvastam el cikket, csak legelejébe belenéztem.
Egyátalán nem hihetetlen.
Nem tudom mit kell bizonyítani.
Nincs ész érv idegenek nem létére vagy nem is tudom mi bajod van úgy írtad kérdésed mintha valami nagyon izgalmas dologról lenne szó.
Főld irányítói úgy gondolták russia megfenyegeti amerikát s mindenkit mondja el idegenekről igazságot.
Hamarosan jön ww3.
"Mivel ők neves, magasrangú közéleti politikai, vagy katonai szereplők, nyílván nem járattathatják le magukat olyan dolgokkal, ami rájuk nézve kompromittáló. Tehát amit kimondanak, azok valós, és hiteles dolgok."
Aki tekintélyelv alapján dönti el hogy mi igaz és mi nem, az sikeres ember nem lehet. :D Azonkívül eldönthetnétek végre hogy most akkor titkolják az idegeneket vagy mindenki szabadon beszélhet róluk. XD
Teljesen igazat adok a 3-asnak. Kiegészítésként le kell írni azt, hogy már nem lehet a dolgokat csak feketén vagy csak fehéren látni. Az elmúlt néhány évtizedben nyilvánvalóan mindent megtettek annak érdekében, hogy titokban tartsák ezeket a dolgokat, vagy ha ez nem ment minden esetben, akkor félretájékoztassák a közvéleményt, meg azért is, hogy lejárassák ezt az egész témát, és azokat az embereket, akik előálltak ilyen dolgokkal. Mostanában viszont érezhetően megváltozott a helyzet.
A mostani internetes és mobiltelefonos, modern világban már nem lehet csak úgy mindent titokban tartani, emellett sok titkosítás is lejárt. Ezek a dolgok mára már úgynevezett "nyílt titoknak" számítanak, mert már olyan sok minden kiszivárgott. Sőt, talán már manapság tudatosan, szándékosan is kiszivárogtatnak dolgokat, és véleményem szerint a volt kanadai védelmi miniszter nyilatkozata is egy ilyen kiszivárogtatás volt.
(-_-) ez már fáj.
Mint sokan a középontba akarnak lenni az emberek.
Nagy tiszteletem akik hisznek az ufokba .
Énis hiszek benük csak abba nem hogy itt vannak.
Egy dolog a lényeg! Egy ekkora térben, ami "kint" van, ami emberi ésszel FELFOGHATATLAN, olyan nincs, hogy nincs máshol élet. Csak rejtőzködnek. Ahogy a Földön kialakult élet, úgy máshol is tud. Ennyi. Nem kell túlragozni.
Ja, és van egy nagyon hasonló Bolgyó. mint a Föld. Valahol… ott fönt, nem tudom merre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!