Baj lehet vagy csak tulparazom? Ciszta es terhesseg?
9hetes terhes vagyok es egyszeruen nem tudok megnyugodni.
Eddig volt hanyingerem,mostmar nagyon ritka.Szedulok,undor van,pisilesi inger is van.
Mellem megduzzadt es faj.
De viszont cisztam van,allandoan gorcsol es szuroerzes van a hasamban,amitol felek,hogy egyszer csak elfogok vetelni,elsobaba es nagyon szeretnenk,sokat vartunk ra.
Agynyugalomra vagyok itelve,szedem a magzatvedo vitamint is es magneb6ot,de meg igy is felek.
Mi lehet??Baj is lehet belole?
Ha allandoan hallgatom,nem lesz semmi baja a babanak??
Nem artok ele?
a tékasejtes cystas vagyok.
semmi baja nem lesz, én a 13. héttől használtam, előtte becsapós.
a tünetekre sajnos nem lehet alapozni a 9 hetes missed ab-nál nekem minden tünetem megvolt :/ és egy soron kívüli uh-n derült ki, hogy elhalt.se vérzés,se görcs nem volt.
Miert becsapos??
Most nagyon megijesztettel... :(
Akkor nem biztos hogy eszre veszik vagy nem...
azért becsapós,mert a 12 hét után kezd kiemelkedni a méh kismedencéből. előtte nagyon ritka,hogy tényleg a baba szívhangját sikerül megtalálni vele. a saját artériáid lüktetését is hallod vele, sőt a vénák és belek surranó hangját is :)
én a 13. héttől már simán megtaláltam a babát vele.
de ne gondolj a rosszra, az a gond, hogy bármikor bármi történhet, nem szabad ezekre fókuszálni. én még így a 30. hétben is félek, hogy hirtelen elhal a babánk,de igyekszem nem ezekre koncentrálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!