Kisbabákat várok ikrek lesznek. Ezeket neveket választottuk: Bagó Alexandra Boglárka Bagó Martin Mátyás Mi a véleményetek róluk?
Azt hittem párban értendő, hogy Boglárka és Alexandra ha lányok, stb. Úgy több értelmét látom.
Őszintén a 4 felsorolt névből 1 van ami szerintem szép név, a többi nem tetszik, van amelyik kifejezetten irritáló számomra. De ez lényegtelen, ha nektek tetszik. Ami viszont objektív vélemény, szerencsétlen kislánynak nagyon hosszú lesz a neve, ha már kettő nevet akartok adni, akkor rövidebbeket.
Szerintem is nagyon hosszú a Bagó Alexandra Boglárka név, viszont nem hangzik rosszul, de én inkább rövidebbet választanék.
A Bagó Martin Mátyás meg véleményem szerint nem passzol egymáshoz vagy csak a vezetéknévvel nem hangzik jól, bár a nevek egyesével tetszenek.
Szerintem szép nevek,de kettessével+vezetéknévvel már tùl hosszùak. Tehát én egy keresztnevet adnék. Talán ùgy tudnátok választani,hogy megvárjátok mìg megszületnek, és ha már látod a babát könnyebb eldönteni, hogy ő egy Boglárka vagy inkább egy Alexandra... jobban látnád mi illik hozzá.
Unokatesòmék jártak ùgy, hogy talonban volt két fiùnevük,aztán megszületett,ránéztek és adtak neki egy teljesen más nevet,ami tényleg igazán ráillik.
Arra gondoltatok, hogy az Alexandra Boglárka a legtöbb űrlapon nem fog beférni a rubrikába?
Külön-külön mindegyik jó, bár a Boglárkával jobban tetszik.
A Martin Mátyás nekem nem passzol össze. A Martin modern/külföldies, a Mátyás pedig régimódi név.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!