Melyik kismamatorna a jobb? Kállai Ildikó? Béres Alexandra+Détár Enikő? Rubint Réka?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alulműködésem van,PCOS+IR.Szeretnék a terhesség alatt is mozogni,de nem tudom,hogy a 3 kismamatorna közül esetleg melyik az,amelyik bár nem annyira megerőltető,de mégis megmozgat(amennyire kell).Valamelyikkel kapcsolatban esetleg tapasztalata valakinek?Köszönöm!2013. febr. 25. 16:30
1/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekel. :) Én Rubint Rékára mozgok és szeretnék még valami másik Dvd-t is beszerezni mert megszoktam unni a dvd-ket. Ez a dvd megmozgat de nem megerőltető.
2/6 anonim válasza:
Én inkább a kismama jógát javasolnám. Nekem nagyon sokat segített a szülésnél (is).
3/6 anonim válasza:
Én is Rubint Rékáét csináltam. Megpróbáltam a Kállai Ildikó félét is, de az nekem nagyon lapos, majdhogynem elaludtam rajta, egyáltalán nem mozgatott meg...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!:)És hányadik héttől lehet ezeket a tornákat elkezdeni?
2013. febr. 26. 13:07
5/6 anonim válasza:
Én két hete csinálom mert a mostani terhességemnél volt gond az elején és elvoltam tiltva mindentől csak nagyokat sétálhattam. Viszont az Rékás tornánál vannak trimeszterek szerinti idő ami alapján elméletileg lehet már a 12hét előtt is csinálni de sokan azt mondják célszerű ezt az időt megvárni és csak utána mozogni. Első válaszoló voltam.
Bocsánat, hogy bele kérdezek a kérdésedbe.
Tudtok kismama jogát ajánlani? Van valahol dvd-amit meglehet venni vagy letölteni valahol?
6/6 anonim válasza:
Második vagyok. Kismama jóga DVD-ről nem tudok. Szerintem jobb elmenni egy órára, mert nem mindegy, hogy pontosan csinálod-e az ászanákat (gyakorlatokat). Ha Pesten laksz, akkor tudok egy nagyon jó jóga oktatót, aki eredetileg szülésznő és nagyon szuper! Én a második babámmal is Hozzá járok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!