Van itt olyan aki több mint 4 kilós babát szült simán? Többi lent
Nektek is fájt a hasatok utána? (nem görcs hanem mint aki fullad, le futott volna egy maratont)
Ez kb mikor múlhat el?
Na meg a drága aranyér :/
Mit lehet vele kezdeni h ne fájjon ennyire?
Kinek mikor múlt el?
Nekem 4 kilós volt a második gyermekem. A hasfájásom napokig tartott,de nekem a doki belekönyökölt a hasamba és szerintem azért is.Meg gondolom a hasizmok azért meg vannak dolgoztatva szüléskor.
Aranyerem kijött nekem is ,de így 12 év távlatából már nem emlékszem,de szerintem nem használtam rá semmit,rövid időn belül az is visszahúzódott.De szerintem van kenőcs amit lehet használni,a gyógyszertárban biztos segítenek.
Köszönöm a válaszokat :)
3-as igen kb valami ilyesmit érzek én is.. Nehéz sétálni mert úgy érzem nyom le aztán mint aki fullad.. Leírhatatlan érzés :D
De bízom benne h minél előbb el múlik és csinálhatom a dolgom már rendesen..
Dédnagymamám több mint 5 kilós gyereket szült otthon egyedül (bába nem ért oda). Nem lett maradandó károsodása, mert utána még képes volt többször is szülni.
Aranyérről szerintem megkérdezheted az orvosodat/háziorvosodat, hátha tud konkrét kezelést vagy kenőcsöt mondani.
A hasgörcs folyamatos, vagy mikor érzed? Én ugyan 4 kiló alatti babát szültem, de szoptatáskor a méhösszehúzódások miatt görcsölt nagyon a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!