Ezek a fajasok meg elmulhatnak, vagy ez mar a kezdet?
Figyelt kérdés
Hajnal 4 ota vannak 10 perces fajasim, hol erosebbek hol gyengebbek, es kb 10-20 masodpercig tartanak. Ezek meg csak joslok lennenek vagy itt az ido? A 10 perces fajasok meddig huzodhatnak el? Mikor kene surusodiuk? 39+4 hetes vagyok.2010. ápr. 6. 07:40
1/11 anonim válasza:
Ha meleg vízre elmúlnak, akkor jósló volt, ha felerősösdik, akkor már az igazi. Ha hol erősebb, hol gyengébb, és nem sűrűsödik, akkor szerintem ez még jósló lesz neked! Könnyű szülést!
3/11 A kérdező kommentje:
Meg itt vagyok! Egy kicsit elaudtam, de a fajasokra ugyanugy felebredtem. Nem tudom mi van, ugyanugy hol erosebbek a fajasok, hol gyengebek, hol 6 perc hol 10, hol 20 percre jonnek. Nemelyik nagyon eros.
2010. ápr. 6. 09:25
4/11 anonim válasza:
Én elindúlnék:)))Sok sikert,kitartást,könnyű szülést!!!Várjuk majd az eseményeket:)))
5/11 anonim válasza:
Én is iy voltam vele.Egész nap rendszertelenül voltak,aztán este 22-30 kor mentünk be,mert 5percesek lettek.Nekem is néha erősebb,néha gyengébb volt.
6/11 A kérdező kommentje:
En is varok meg, hatha renszerezodik. A korhaz 5 percre van, ugyhogy hamar beerunk barmi is tortenjen. Jo lenne, ha nem joslo lenne, hanem mar a kezdet, de meglatjuk mi lesz! Majd irok ide, mi van velem. Koszi mindenkinek!
2010. ápr. 6. 09:51
7/11 anonim válasza:
A szülésnőm azt mondta, az igazi fájást onnan fogom felismerni, hogy nem hagy aludni!! :))
9/11 A kérdező kommentje:
Sziasztok!! Aprilis 7-en 12.35 delutan megszuletett Patrik 3750g, egeszseges, gyonyoru pici fiam. Tegnap jottunk haza a korhazbol, minden rendben velunk! Koszi mindenkinek a segitseget!!!
2010. ápr. 10. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!