S. O. S! Tapasztaltabb kismamik, baj lehet? Több mint egy órája eldurrant egy lufi közvetlenül a hasam mellett, én is megriadtam, de a pocaklakom olyan "táncba kezdet", mintha menekülni akarna, és fájt az egész hasam. Kb.20 perce csendesedett el.
Szia!Én nem vagyok túl tapasztalt,de remélem seíthetek:
Nem szabadna ennyitől,hogy bármi baj legyen.Komolyabb és hosszabb idejű,szinte folyamatos stressz játszhat szerepet a vetélésben.( nekem ezt mondta a doki)Hidd el,a szervezet úgy van kitalálva,hogy a babát védje!!De ha mégis bizonytalan vagy,szerintem menj el az orvosodhoz,vagy hívd fel.
És pihenj,amennyit csak tudsz és ne idegeskedj(tudom,könnyű ezt mondani,de próbáld meg)
Jó tipp még feszültségoldáshoz: hívd fel vagy találkozz ismerősökkel,anyukáddal vagy olyan valakikkel,akiket szívesen látsz.Akkor kicsit másfelé tudod terelni a gondolataid,vagy megkérdezed az ő véleményüket is.
Szia!
Nyugodj meg, a picik szoktak így ijedezni, semmi baja nem lesz tőle. Az én kicsim minden egyes szívhang vizsgálatnál menekülni próbál (25 hetes vagyok), a legutóbb olyan műsort rendezett, hogy a gyomrom is rosszul lett. Utána én is pihenni szoktam kicsit aztán minden rendbejön. Eleinte én is megijedtem, de a védőnő megnyugtatott, hogy mivel már ilyenkor hallanak hangokat és az ultrahangot sem szeretik, szoktak így reagálni.
Nem lesz semmi baj, én nemrég egy lakodalomszerű szülinapban voltam, a zenétől egyfolytában ugrált a lányom a hasamban. Egy ilyen "trauma" szerintem nem okoz problémát, hiszen ez egy hirtelen nagy hanghatás volt, nem igazi stressz, ami korábban a gondokat okozta. Nyugodj meg szépen, feküdj le, símogasd a pocid, és felejtsd el a lufit!
(31. hetes mami)
Szia!
MagneB6 vitamint szedjél be nyugodtan napi 3x1-et, nem csak a görcsökre, keményedésekre jó, hanem a feszült, stresszes állapotokra is. Én ugyan a keményedések miatt szedtem a 17. héttől, amit a 36. héten el kellett hagynom. Nekem nagyon jól bevált.
39 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!