Más is érzett így? Kistesó kérdés. Többi lent.
11 hónapos a kisfiam és 10 hetes terhes vagyok. Furi mert a kisfiam tök boldogan vártam most meg csak telnek a napok. Nem tudom hogy fogom- e úgy szeretni mint a fiamat. Mi fog a "nagy"-ba lejátszódni hogy anya már nem csak vele foglalkozik?!
Mindenképp akartunk tesót de most mégis tele vagyok félelemmel kétségekkel.
Ultrahangon pénteken láttam a kicsit már baba formája van és aktívan mocorgott. Nem lenne szívem bántani mert nagyon aranyos volt.
viszont ez a sok gondolat....
volt még vki ilyen helyzetbe? Hogy alakultak a dolgok?
Kedves Kérdező! Ugyanilyen gondolatok mardostak, mikor kiderült, hogy jön a kistestvér. Ugyanúgy attól féltem, hogy az a szeretet amit a lányom iránt érzek megváltozik, vagy megoszlik, azáltal, hogy két gyermekem lesz.
Nem így történt, ahogy a pocakom nőtt, úgy nőtt szeretetem is iránta és valahogy egyre több lett a szeretet, nem kevesebb.
Aztán elveszítettem a Babámat, a terhesség 20. hetén. A szeretet maradt, Ő elment. Fájdalmat hagyott maga után, meg kétségeket és azt a biztos tudatot, hogy akárhány gyermeked van, mindegyiket szívből szereted és nem kevesebb lesz a szeretet, hanem több, egyre több.
Úgyhogy ne félj, csak engedd, hogy a dolgok történjenek, engedd, hogy elkezdjél kötődni a Picikéhez is és ne féltsd a Nagyot, mert nem fogod kevésbbé szeretni azáltal, hogy a Picikédet is szereted. Minden jót kívánok Nektek.
Szeretni fogod őt is, ebben biztos lehetsz!
Amikor belekezdtünk a kistesó projektbe, még kicsit bizonytalan voltam, hogy biztos akarom-e, hisz olyan jól megvagyunk hárman. A terhességem alatt aztán nekem is csak teltek a napok, nem volt időm annyira belemerülni, mint az első terhességemnél. Volt féltékenység is a lányom részéről, már akkor, amikor terhes voltam, mert nem tudtam vele annyit foglalkozni, mint előtte. A vége felé nagyon fáradékony voltam.
A kistesó születése utáni első két hét kemény féltékenységgel telt, amiből mára csak kicsi maradt. Már imádja az öccsét, aki szombaton lesz 4 hetes. Büszke nagytesó. :)
Szinte napra pontosan 5 év van közöttük. Ha így terveztük volna, biztos nem sikerül, de a sors útjai kifürkészhetetlenek. :) A lányom márc. 13-án, a fiam 12-én született. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!