Valaki érzett már tüneteket az 5 hetes terhesen? Ha igen, miket?
Az elso ket terhessegemnel ilyenkor inkabb csak a hasam fajt, mintha meg akarna jonni a mensim, de hamar el is mult, 1-2 hetig tartott. Azutan jott az allando faradtsag, almossag, puffadas es szekrekedes, ezek az elso trimesztert vegig kisertek. Az elsonel meg a borom is nagyon csunya lett a 6-7. hettol, gyulladt pattanasok voltak az arcomon, nyakamon, hatamon, sajna ezek vegig megmaradtak, gondolom a hormonokra reagalt igy a borom. A masodik babaval ilyen nem volt szerencsere. Hanyingerem soha sem volt.
A harmadik terhessegem maskepp indult, mar azelott rosszul voltam, hogy pozitivat teszteltem volna. Szedultem, nem birtam a sportot, a terhelest, ha hirtelen megugrott a pulzusom, akkor elsotetult a vilag. Emelyegtem is egesz nap, sot, ejjel is, alig tudtam aludni. Itt is volt alhasi fajdalom rovid ideig, meg puffadas, a szekrekedest megusztam.
Osszessegeben a harmadik terhessegnel voltam a legnyugosebb, az elso kettonel nagyon elveztem, hogy szinte semmi sem valtozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!